Skrivbordstillbehör

Gula skrivbordstillbehör

Ibland kan vi alla använda lite extra motivation för att ta oss till kontoret på morgonen. När kaffe inte räcker kan underbara skrivbordstillbehör hjälpa till. Om en komplett makeover på hemmakontoret inte finns i budgeten just nu, eller om du bara vill lägga till lite personlighet i ett själlöst arbetsutrymme, kan du lägga till en matchande uppsättning skrivbordsutrustning omedelbart. Dessutom, om organisationen inte är en av dina styrkor, gör dessa tillbehör det enkelt (eller lättare) att hålla ditt skrivbord i schack. I grund och botten kommer att ha underbara skrivbordstillbehör att skämma dig för att hålla ditt skrivbord rent och organiserat. Vad som än fungerar, eller hur? Kolla in våra val för skrivbordsuppsättningar som kommer att gunga i din arbetsvärld.

Betong skrivbordsuppsättning

Betong skrivbordsuppsättning

Designad av Magnus Pettersen för Areaware, innehåller denna massiva betonguppsättning av betong en tejpdispenser, pennhållare och en liten bricka. Denna uppsättning är perfekt för ett arbetsutrymme med industriellt tema med återvunna trä- och metallacenter.

The Drive New York, $ 50

Abalone Shell-skrivbordstillbehör

Abalone Shell-skrivbordstillbehör

Om du vill tänka på stranden medan du arbetar finns det ett mer sofistikerat sätt att göra det än att visa en uppsättning souvenir-tchotchkes. Tänk istället på dessa eleganta skrivbordstillbehör, som är made av träkomposit täckt med handlagd abalone-skal.

Neiman Marcus, från $ 96

Skrivbordstillbehör Tackle Box

Lucite Desk Organizer Set

Detta moderna, lyxiga grepp om fiskarens redskapslåda, det här skrivbordsuppsättningen är fylld med arbetsdagens väsentligheter med en flickaktig vridning, som pennor, tryckpinnar och gem, klisterlappar och mer. Dessa föremål skulle passa in på Instagram-värdigt skrivbord för en stilblogger.

Kate Spade, 32 dollar

Randiga skrivbordstillbehör

Blå gul randiga skrivbordstillbehör

Du behöver inte vara en tween för att uppskatta denna härligt preppy uppsättning av skrivbordstillbehör, som inkluderar magasin, papperskopp och bricka. De skarpa vattenränderna och den gula trimmen skulle se bra ut på ett modernt vitt skrivbord.

PB Teen, 40 dollar

Gul startpaket

Gul tredelad skrivbordsuppsättning

Detta glansiga, gula skrivbordsuppsättning med taxihytt levereras med en tejpdispenser, pennkopp och 12 pennor. Dessa fräcka tillbehör skulle dyka upp mot ett minimalistiskt svart eller vitt skrivbord.

Poppin, 40 dollar