Dekor Aid kuddar accenter som gör en stor inverkan

Oavsett om din stil är boho-chic eller en blandning av industriell och viktoriansk stil, kommer du att sitta med en stil för länge uppför väggen. Om det är dags för dig att göra om några rum i ditt hem finns det ingen anledning att bryta banken. Decor Aid inredningsarkitekter säger att det inte finns någon anledning att oroa sig över dyra designavgifter eftersom en hushållsuppfriskning kan vara ett mycket prisvärt inredningsprojekt. Efter att ha gått igenom tidigare projekt och aktuella trender, frågade vi våra senior inredningsarkitekter, Vilken liten inredning förändringar gör störst? Här är deras fyra bästa rekommendationer som kommer att förnya ditt hem på ett enormt sätt.

Lägg till belysning

Lägg till belysning som små inredningsändringar som gör störst påverkan

Liten, stor, gammal eller ny, en sak varje rum i varje hus behöver är bra belysning. Att byta belysning kan vara ett litet designprojekt som ger enorma resultat. Vanligtvis har varje hem en blandning av naturlig, uppgifts-, accent- och omgivande belysning, som är de fyra vanligaste typerna av belysning. De bästa heminredningsdesignerna är resultatet av att använda en kombination av dessa belysningstyper. Så när du vill utforma, leta efter vilken av dessa fyra typer av belysning som saknas i ditt utrymme, lägg sedan till dem med befintlig belysning. Att byta ut lampskärmar eller fönsterbehandlingar är små förändringar som hjälper till att skapa en känsla av nyhet och om du känner dig snygg kan dessa bli ditt nästa inredningsprojekt för DIY. Att lägga till en dimmer eller byta glödlampafärger är två prisvärda dekoridéer som drastiskt kommer att förändra varje rums atmosfär.

Ge stil med Kranar

Användning av kranar är små inredningsförändringar som får störst påverkan

Från formella middagsfester till intima familjesammankomster, vem du än är värd, kommer de mer än troligt att komma in i ditt kök och badrum någon gång under evenemanget. Dessa två rum ser förmodligen de flesta ansikten i något hem; oavsett vad du planerar att göra om, bör dessa vara de första platserna för att få makeovers. Du behöver inte sätta i nya bänkskivor, även om det inte skulle skada, för att göra stor skillnad. Våra ledande inredningsarkitekter rekommenderar att helt enkelt överväga nya kranalternativ. Guld-, krom- eller till och med bronsfinish kommer inte bara att sänka diskbänken utan hela rummet. Detta tips används av Decor Aid inredningsarkitekter på projekt med låg och hög budget. I ena änden kan du söka efter antika skatter på din lokala bergningsgård, sedan har du billiga butiker som Kohler och Home Depot.

Spela med accenter

Användning av accentkuddar som små interiördesignändringar som får störst påverkan

Ett vanligt misstag som människor gör när man tänker på prisvärda inredningsidéer är att sammanhållning betyder att allt i varje rum ska matcha. I motsats till denna tro verkar rum med kontrasterande färger ofta de mest sammanhängande. Så när du letar efter en förändring utan att riva ut allt som redan är på plats, är ett bra heminredningstips att bara lägga till accentfärger. Från väggar till kuddar, accenter hjälper till att fräscha upp alla rum i ditt hem och få in nya färger som kan komplettera inredningsflödet. Var inte rädd för att prova djärva färger när du går med en accentvägg. När du har bestämt dig för en färg för din accentvägg, se till att du också hämtar tillbehör i den färgen för att runda ut den nya väggen. Accentkuddar kan vara enklare och prisvärdare än att måla en accentvägg, med nästan alla samma fördelar. Att välja accentkuddar i metall eller strukturerade mönster kan hjälpa vardagsrum och sovrum att se mer modernt och lyxigt ut.

Återanvänd bitar som du redan har

Återanvänd verkliga bitar som små inredningsändringar som gör störst påverkan

Om du verkligen gillar sakerna som redan finns i ditt hem, men ändå känner att det fortfarande behövs en förändring, har du tur. Decor Aid interiördesigners säger att de mest prisvärda dekorationsidéerna kan börja med föremål du redan har. Lägg bort dina bilnycklar och shoppa hemma. Även om denna idé är billig kan resultatet fortfarande få ditt hems rum att se väldigt lyxiga ut. Ta en titt på allt som redan finns i rummet du renoverar i och ordna sedan om de här objekten. Den här inredningsidén att återanvända föremål i ditt hem är ett annat bra sätt att personifiera ditt utrymme. Gör utrymmet ditt, visa de saker du älskar, allt medan du omformar och använder ytor som soffbord, bokhyllor och diskutrymme. Oavsett föremål kommer avsiktligt att göra arrangemanget avsiktligt att ge syfte till bitarna och utrymmet totalt.