Sminkbord

Oavsett om det är att öva på ett tal eller att göra smink, kommer ett sminkbord att hjälpa dig att få den bästa versionen av dig själv för dagen framöver. Kan du föreställa dig att behöva gå på fest utan att behöva kontrollera ditt ansikte, smink eller hud själv? Du kan inte göra dig bekväm om det är den situation som innebär att en byrå är den viktigaste delen av ditt rum.

En elegant byrå i sovrummet visar glamour och hjälper till att hålla alla dina kosmetika och souvenirer! Du kan välja mellan ett brett urval för att försköna ditt rum och anpassa det till din stil.

Sök efter följande typer:

  1. Hertiginnes stil Eftersom detta bord är extremt praktiskt har det en justerbar spegel och lådor. Allt du behöver göra är att sitta och dyrka dig själv eller prata. Om du har mycket förvaring, håll lådorna öppna, annars ta bort dem.
  2. Edwardian Om du köper detta kan du ta hem arven från kung Edward, som använde denna eleganta design. Denna typ av bord innehåller en fristående, inramad spegel som antingen kan placeras på bordets yta eller hängas på väggen bredvid toalettbordet.
  3. Georgisk stil Under georgisk tid användes det Edwardian toalettbordet utan spegel som ett bord med lådor där olika saker hölls. Då blev han en enastående design. Nu kan flera ansiktsspeglar förbli aktiverade och fokuserade på alla ansiktskonturer, snarare än att bara använda en enda stor spegel.
  4. Viktoriansk stil Inspirerade av drottning Victoria-dagarna ger viktorianska bord skönhet till ditt rum. Dessa bord har en horisontell spegel eller liten rund spegel med en trä snidad blomram och färre lådor. En perfekt feminin look som lånar den till ditt sovrum och du kommer att älska det!
  5. Paris eller drottning Anne Denna stil är full av förfining och stil. En liten filigran trälåda med lådor som vilar på frodiga cabrioletben gör att de ser gamla och vackra ut. Sitt på fästman och känns som en drottning.
  6. Inlagd stil : Med denna sminkdesign kan du uppnå mer komfort utan att ta mycket plats i ditt sovrum. I denna design finns det lite rum kvar mellan lådan på vardera sidan av stolen för införing. Så vill du mata? Du behöver inte stå och känna dig obekväm. Dra bara ut lågstolen och slappna av!

Förutom valet av stil kan man också välja sminkbordet genom att välja vilket material den består av. Man kan välja rödbrun mahognivarv eller en modernt ek med en ljusare och mer lyxig valnötfinish! För att öka ditt självförtroende och förbereda sig för festen är en byrå ett måste!