Snygga tips för dekorering av bakgården

tips för styling yard

Eftersom sommaren är precis runt hörnet vet vi att du letar efter praktiska, snygga tips för dekorering av bakgården för att få ut det mesta av dina utomhusutrymmen samtidigt som du speglar alla de hårda men ändå vinnande inredningsförbättringar som du redan har tacklat inuti, så vi ’ Jag har tillagat en snabbguide för att uppgradera dina utomhusutrymmen så att din personliga stil blir lättare.

För att komma igång med att skapa en tillflyktsort som återspeglar din personliga och inredningsstil samtidigt som du höjer dina utomhusutrymmen, här är 10 snygga tips för dekoration på bakgården för att hjälpa dig att bli en yttre dekoratör.

Spela, men var uppmärksam på färg

utomhus dekorera färgschema

Välj färger, mönster och teman som refererar till och kompletterar bostadsutrymmena i hemmet. Definiera den övergripande historien bakom din heminredning genom att implementera några nyckelfärger och välj matchande nyanser för dina utomhusmöbler, växter och dekorativa tillbehör. eller armaturer.

Även om du inte ska förväxla ögat med för mycket djärv färg, är det några frodiga nyanser som hjälper dig att skapa iögonfallande överraskningar i din trädgård. Genom att hålla fast vid ditt hem inredningstema kan du på ett kreativt och unikt sätt dekorera din trädgård låta dig maximera utrymmet med liten ansträngning.

Bli kreativ med golv

kreativa uteplatsgolv

Medan inspirationen ovan har en klassisk, om inte standard kontrastgeometri, märker du hur golvet omedelbart lyfter ut uteplatsen med en känsla av drama och elegans. Närma dig grunden till din trädgård med en liknande atmosfär genom att överväga golvalternativ utanför trä eller sten.

Konstruera en blandning av element

eklektisk bakgård dekor dekor råd

När du skapar ett sammanhängande utomhusutrymme, använd komponenter som smälter sömlöst från insidan av ditt hem till utomhus. Verkligen bör glädjen i att dekorera din trädgård eller terrass återfinnas i att skapa en mångsidig blandning av inredning, era och tillverkningar precis som du skulle göra inne. Även om inspirationen ovan är lite för frisinnig för vår smak, finns det något att säga om hur visuellt kompatibla alla de olika elementen är tillsammans.

Allt behöver inte vara begränsat till insidan / utsidan

utomhusvaser

Tänk utanför lådan och förse ditt utomhusutrymme med element som normalt är reserverade för inomhus, eftersom det oftare än inte kan vara modernt utomhusmöbler lite. Vi älskar idén att föra detta konsolbord i smidesjärn utomhus eftersom det tål olika element och temperaturer och är fullt av charm.

Inkorporera Art

moderna uteplats konstidéer

Helt oväntat utomhus, inramade konstverk och utskrifter kommer att lägga till intressanta kontaktpunkter, är lätta att hitta och kommer att föra aspekter av din personlighet till din trädgård.

Skapa bordsvinetter

råd för att dekorera trädgården

Precis som du skulle inuti, skapa intressanta vinjetter på bordet med dekorativa föremål som vaser, oväntade figurer och planteringsmaskiner, eftersom det är ett enkelt sätt att lägga till charm och personlighet utomhus medan du speglar din smak.

Källa skulpturella element

moderna bakgårdskulpturer

Gör din trädgård eller terrass att utmärka sig med stora, ultramoderna konversationsstartare som är minimala men ändå betydande i uttalande. Även om inspirationen ovan har en skulptur som i grunden bara är en stor sten, märker du hur den höjer utomhusutrymmet precis så utan att ta över medan du lånar ut subtilt drama.

Tänk på en eldgrop

bakgård eldstensidéer

Eftersom det inte finns något mer fascinerande än att samla en grupp vänner och nära och kära runt en klassisk lägereld, föreslår vi att man köper en modern tagning på eldstäder eftersom uppdaterade versioner är lättare att ta hand om och kan hittas på olika prispunkter för att möta alla budget.

Skapa konversationsområden

snygga tips för dekorering av bakgården

Eftersom människor ofta tenderar att glömma att deras hemutrymmen kan utvidgas utomhus, skapa en atmosfär i trädgården som tjänar ett syfte och är också estetiskt tilltalande. Precis som du gör inne, gruppera sittplatser i grupper där gästerna enkelt kan möta varandra i komfort.

För mer snygga tips för dekorering av bakgården, föreslår vi att du läser Décor Mag eftersom det finns dussintals planeringsguider för utomhusrum som informerar dig om de bästa metoderna direkt från våra inredningsarkitekter.

Bilder via Pinterest