Soffskydd

Överdrag för stolar och soffor är utmärkta för att ge slitna möbler ett nytt nytt utseende. Om ditt rum klarar av en renovering kan du snabbt och enkelt limma några färdiga sätesskydd på dina soffor och stolar för att ändra utseendet på ett rum utan krångel och kostnad. Här är 8 goda skäl att använda slipcovers:

1. Klädsel finns i en mängd olika storlekar och former för att passa alla typer av sittplatser, inklusive loungestolar och wingback-stolar, soffor, kärlekssitter och ottomans.

2. Sträckskydd är tillverkade av olika hållbara tyger som gör sittande bekvämt och mjukt. Populära material är twill, denim och mockaimitation.

3. De flesta sätesskydd för soffor och stolar är tvättbara i maskin och därför enkla att rengöra. Med ett skyddande skydd som skyddar ditt klädsel, behöver du inte längre oroa dig för att oavsiktligt slösa mat eller dryck eller fläckar från husdjur eller barn.

4. Du kan välja mellan ett fruktansvärt urval av färger och mönster, så du borde kunna hitta en design som ser fantastisk ut med din dekor.

5. Slipcovers erbjuder ett kostnadseffektivt sätt att koordinera inriktade möbler, eller att kombinera dina soffor och stolar med ett nytt färgschema om du har flyttat eller flyttat ett annat hem.

6. Halvmonterade glidskydd är enkla att fästa och anpassa perfekt till din befintliga klädsel för en smidig, rynkefri finish. De hålls på plats med gummiband, dragkedjor eller slipsar och kan ge möbler en fin ny bild.

7. Skydden kan bytas inom några minuter. Så du har möjlighet att ändra utseendet på ditt rum på nolltid. Du kanske vill ha flera uppsättningar skyddskåp för att ändras beroende på säsong. Eller så har du en uppsättning för daglig användning och en annan för speciella tillfällen.

8. Förutom soffa, vilstol och wingback-klädsel för användning i vardagsrummet eller studien, finns det alla typer av matstolskydd som kan försköna dina vardagliga matstolar för att imponera gästerna eller skydda klädselens klädsel.

Om du letar efter ett sätt att renovera ditt hem utan att bryta din budget är några billiga sätesöverdrag svaret.