soho loft vardagsrum

Andrew McLaughlins SoHo-loft – med Elle Decor – är avundsjuka för de flesta New Yorkers med sina höga tak, gott om dagsljus och rymlig loftlayout. Men för konstsamlarfinansiären och hans flickvän, Larissa, var det ett desperat behov av en ansiktslyftning.

soho loft vardagsrum

Sovrummet på övervåningen var mörkt och grottliknande, och köket och badrummen var föråldrade och trånga. Parets nyinköpta lägenhet var inte alls representativ för deras snygga, jet-setting livsstil.

soho loft sektion

Gå in på Décor Aid, den prisvärda inredningsservicen som Andrew anlitade för att övervaka tarmrenoveringen och inredningen. Eftersom han arbetar hemifrån behövde han utrymmet för att vara både bekvämt och funktionellt.

soho loft lindsey adelman

Och även om de inte är stora kockar, älskar han och Larissa avslappnade möten och ville ha ett öppet flöde mellan kök, matsal och vardagsrum. Men Andrews största bestämmelse var att designen rymmer hans mest uppskattade innehav: Harper, hans älskade 10-åriga bulldog.

soho loft sovrum

Under åtta månader planerade Décor Aid-teamet att skapa ett modernt utrymme som var både snyggt och husdjursvänligt. Köket och badrummen var helt rensade, ersattes med rena, strömlinjeformade mönster styrda av en svartvit palett för drama och kontrast.

soho loft master badrum

Cementplattor var ett budgetköp som gav golvet en grafisk stans, medan resten av golven gjordes om i trä. De lade till ett stort inre fönster i sovrummet för att införa naturligt ljus i det tråkiga utrymmet. Golvet från taket till taket i det stora rummet förfinades med cement och järn och järnräcken sattes till trappan för att ge en industriell känsla.

soho loft spis

När paret började från grunden tog Décor Aid in alla nya möbler för att utrusta utrymmet. De splurged på en skräddarsydd valnöt bar för att ge förvaring, samt en elegant buffé och bar för gästerna.

soho loft flytande sidobord

En ljuskrona från Lindsey Adelman, Vitras Panton Dining Chairs och mattor från Tom Dixons kollektion för The Rug Company ger designen en sofistikerad, urban kant. Och kanske den viktigaste investeringen var sektionen, som var skräddarsydd och klädd i ett kraftigt Kravet-tyg för Netflix övervakning med Harper.

soho loft dusch

”Vi älskar att titta på TV och koppla av med Harper framför eldstaden”, säger McLaughlin. ”Hela utrymmet nu är inbjudande och livligt.”

soho loft fåfänga

soho loft kök soho loft våt bar soho loft pulver rum