Sommardekorationer

sommar heminredning område matta

Vädret är äntligen varmare, vilket betyder att sommaren är över. Förutom att träffa gymmet och uppdatera din garderob, glöm inte att ge ditt hem lite sommarälskare. Våra seniordesigners har dessa tips för att göra ditt hem klart för sommaren.

Sommartillbehör

tillbehör för sommarheminredning

Att göra ditt hem redo för sommaren innebär inte en helt ny design av ditt utrymme. Men överväg några tillbehör som kommer att lysa upp de gemensamma områdena i ditt hem. I det här Westchester-familjen hämtade vi ett färgstarkt urval av kuddar och dekorativa bordsföremål. Förutom att komplettera vardagsrummet med färgglada konstverk, ger de utrymmet en varm och somrig atmosfär.

Utemöbler

sommar heminredning utemöbler

Om du har turen att ha ett utomhusutrymme, vill du definitivt använda det i sommar. Damm av utemöblerna och byt ut några sittkuddar utomhus.

Proffstips: Om du inte är säker på vad du ska göra med ditt utomhusutrymme, överväga sedan en liten eldstad. Ordna det runt dina utemöbler på samma sätt som ett soffbord i ditt vardagsrum. För att balansera vinkelelementen på detta uteplats på taket valde vi en cirkulär stenhäll.

Byt ut dina gardiner

gardiner för sommarheminredning

Om du inte redan bytte dina gardiner under våren, borde du definitivt göra det nu när sommaren närmar sig. Vi rekommenderar vita rena fönsterbehandlingar: de är ett elegant alternativ som skyddar dig från solen utan att ditt utrymme känns fuktigt. Kolla in hur rena fönsterbehandlingar håller denna lyxiga lägenhet i Upper East Side lätt och luftig.

Byt ut ditt sängkläder

sommar heminredning sängkläder

Duntäcken som du har använt som en kappa de senaste sex månaderna har inget att göra ute på sommaren. Så byt ut dina tunga lakan mot något lite lättare. För ett luftigt, hållbart alternativ, plocka ut en lätt bomullssats, som vi gjorde i denna weekend i Sag Harbor.

Byt ut din områdesmatta

sommar heminredning område matta

Förvara de mjuka, höga högmattorna på sommaren och ta ett alternativ med låg profil, särskilt i en ljus, somrig färg. I denna lyxiga lägenhet i Miami Beach placerade vi mattor i turkosytan i hela lägenheten, för ett elegant alternativ som speglar havets färger.

Uppgradera din hemkonst

sommar heminredning konst

Sommaren är den perfekta tiden på året för att fånga lite ny hemkonst. Om du vill ge din lägenhet en strand-atmosfär, överväga sedan ett tryck från fotografen Gray Malin. De sandiga tupparna och det turkosa vattnet i detta tryck sätter tonen för färgpalett i denna Upper East Side-semester.

Gör ditt hem redo för underhållning

sommar heminredning underhållande

Om du har legat i viloläge hela vintern – och ingen kommer att skylla på dig om du har varit det – kanske du vill göra lite umgänge, nu när vädret har värmts. Och med alla underhållande utrymmen, håll alla borta från TV: n. Kolla in konversationsvinkeln som vi skapade i Montauk Beach House, Sans TV.