sommar design trender

Precis som din garderob är det viktigt att ditt hem återspeglar årstiderna. Men hem kan (tyvärr) inte ändras med årstiderna så lätt som kläder kan. Om du letar efter sätt att ge ditt hem en elegant, somrig atmosfär utan att bryta banken, överväga sommarstycken som kan vara längre än den här säsongen. Våra seniordesigners har dessa tips för sommardesigntrender som fungerar året runt.

Skiktade neutraler

sommar designtrender lager neutrala

Att klä vitt efter Memorial Day är inte bara för kläder. Sommaren är den perfekta tiden att klä ditt hem med lugnande neutrala färger som blek rodnad, subtil blues och grått som gränsar till vitt. Och medan vita kläder är smygande under årets andra nio månader, är neutrala färger i hemmet inte bara en trend sommar.

Bild via samtida

Andningsbara tyger

sommar design trender andas tyger

Med alla dina tyger och textilier – i synnerhet kuddar, gardiner och sängkläder – håll två uppsättningar: en för de varmare månaderna och en för de kallare delarna av året. Och medan vi älskar tjocka gardiner och tjocka filtar året runt, fungerar lätta, andningsbara tyger bra även på sommaren. Kolla in hur vi fick utseendet på stranden-tillflykt i Upper East Side.

Senapsgul

sommar designtrender senapsgult

Vit vi älskar grå, vitt och neutralt, färg är en integrerad del av alla designscheman. Och en av våra favoritfärgtrender för i år är senapsgul. För att få utseendet, välj senapsgul som är närmare guld eller chartreuse.

Naturliga trämaterial

sommar designtrender naturliga trämaterial

2017 handlar om naturliga färger, texturer och former. Det är ingen hemlighet att vi är fans av träaccenter, men sommaren är en fantastisk tid att ta bort naturligt formade träbitar. Live-edge-bord gör en enorm comeback, och vi älskar hur detta live-edge-träbord ser ut i vardagsrummet i detta eleganta familjehem längs Riverside Drive.

Tropiska accenter

sommar designtrender tropiska tryck

Om det inte finns några tropiska sommarlov i år kan du överväga sätt att integrera tropiska accenter i ditt designschema. Oavsett om det är lummig krukväxt, kuddar med heltäckande tryck eller till och med tapeter är de perfekta trenderna på sommaren som du kommer att hålla kvar när vädret svalnar.

Bild via Architectural Digest

Juveltoner

sommar design trender juvel ton kuddar

Om du letar efter något mer lyxigt än senapsgult, överväga att gå med sammetslen juveltoner. Rubiner, smaragder och oceaniska safirer är alla sommarens designtrender som kommer att hålla dig året runt. Kolla in hur vi fick utseendet i den här annonsutövarens lägenhet på Upper East Side.