Sovrum Möbler Dressers

Sovrummet är en viktig del av alla sovrum. Lådor finns i olika ytbehandlingar, storlekar och kostnader. När du shoppar byråer är det viktigt att du håller dig till en budget.

Du kan få en ganska exakt riktlinje för din budget om du tar dig tid att undersöka de olika typerna av byråer på marknaden. På så sätt kan du se vilken som fungerar bäst för dig, både vad gäller pris och funktionalitet. Nedan visas några typer av sovrumskoder. Bortsett från detta är inte de klädslagstyper som diskuteras här i sten – du hittar ofta sovrumsskåp som kan falla i två eller flera av de typer som studeras nedan.

Lång byrå
Långa byråer kännetecknas av stora lådor med en spegel på ryggen. De är några av de enklaste att hitta möbler för sovrum i möbelaffärer. De upptar mycket golv- och väggutrymme och passar därför bäst för rymliga sovrum och rum där mycket lagringsutrymme behövs.

De dyrare långa byråerna kan vara tillverkade av mahogny eller lönn, medan de billigare är gjorda av tall eller ek. Designens stil är obegränsad och du kan färga träet i valfri färg för att passa hela ditt sovrumstema.

Stor byrå
Som namnet antyder är stora byråer större och smalare. De ger en rimlig mängd lagringskapacitet utan att ens ta upp för mycket utrymme i sovrummet. Dessa finns också i olika design för att tillgodose dina behov.

förvaringsskåp
Garderober är stora och breda lådor som består av två gångjärn som öppnas utåt och drar ut lådor under. Höjden på en garderob är mellan 4 och 6 fot. Den övre delen av skåpet används normalt för att hänga kläder.

Förvaringsskåpet
Förvaringskistor är kanske de äldsta sovrumsmöblerna som fortfarande används idag. Traditionellt gjord av tjockt trä är detta en enkel byrå som helt enkelt består av fyra träväggar, en piedestal och ett lock med starka gångjärn. Dessa kistor varierar i typ och storlek och är ett användbart förvaringsalternativ i alla sovrum, vare sig det är plantskola eller sovrum.

Det dubbla bröstet
Detta är en av de vanligaste möbler för sovrumsmöbler idag. Dubbla lådor är korta och breda med många lådor – antalet lådor varierar vanligtvis från sex till nio, ordnade i rader av två eller tre. Vissa dubbla kommoder har en toppmonterad eller direkt överhängande sminkspegel. Om du letar efter lagring med hög kapacitet är en dubbel byrå förmodligen bara saken.

Skräddarsydd byrå
Du kanske letar efter en viss typ av sovrumsmöbel byrå som för närvarande inte finns på marknaden. Till exempel sökte du på Internet efter mönster för sovrumsmöbler och hittade en design som tilltalar dig, men hittade inga färdiga byråer i din lokala möbelbutik. I många möbelbutiker kan du beställa en skräddarsydd byrå. Detta kan kosta lite mer än byrån "utanför hyllan", men åtminstone får du vad du vill.