Speglade möbler

Art-Decor-Mirrored möbler inspirerad av 1930-talets glamorösa Art Decor-stil och uppdaterade med modern design.

Tillverkad av högkvalitativt speglat glas och lådahandtag i kristallskuret på en träram. Speglade möbler är inte bara praktiska utan kan också kombineras med nästan alla andra moderna eller klassiska möbler. Det fungerar med alla färger eftersom det helt enkelt återspeglar de befintliga färgerna i rummet och kan också användas som centrum i alla rum i huset med en speglad byrå eller lådor eller ett speglat toalettbord.

Speglade sovrumsmöbler ger varje sovrum elegans och attraktivitet. Ett speglat möbel ger en glans av ett utrymme och förvandlar ett utrymme med reflekterande ytor som hjälper till att reflektera ljus och glittrande mörka eller definierade områden. Liksom alla speglar gör de speglade möblerna rummet ser större ut.

Det är alltid en bra idé att hålla möblerna borta från barnen, för även om speglade glasmöbler kan vara praktiska, som du kan föreställa dig, kan polering av spegelytorna och ta bort de smutsiga fingeravtrycka göra mycket för att få dem att se fantastisk effekt av de speglade möblerna genom att polera en gång i veckan.

Det är ingen överraskning att speglade möbler är ett utmärkt val för sovrummet, men det kan också vara ett bra val och ge en glans till andra rum i huset, t.ex. gästrummet, hallen, badrummet eller vardagsrummet. Venetianska speglade möbler kan användas som sidobord, skåp, nattduksbord, toalettbord, konsolbord, stolar, bufféer, soffbord, skärmar, vägg- och takspeglar och till och med hyllor.