Speglade möbleridéer

Speglar har alltid varit inredningsarkitekter och husägare. bästa vän. I trånga utrymmen skapar speglar illusionen av mer bredd och djup. Med otillräckligt ljus och mörka kanter kan speglar reflektera tillgängligt ljus för bättre belysning. Och medan vissa människor arbetar med vägg-till-vägg speglar för att dra nytta av dessa, finns det några av oss som föredrar att lagra våra tapeter och utnyttja speglar genom speglade möbler.

Fler och fler bord, lådor, byråer, stolar och belysningsarmaturer finns nu med speglar i sin design, så det finns definitivt många fantastiska alternativ idag. Glasdelen är vanligtvis toppen av bordet, byråerna i byrån eller sidobordets sidor. Med de många tillgängliga alternativen vill du definitivt erbjuda de som förutom den mest innovativa designen också erbjuder den bästa kvaliteten på de speglar som används. Ta en titt på en billig spegel och du bör kunna upptäcka missfärgning, mestadels grön, som kan observeras från olika vinklar. Det förväntas att speglarna kommer att se kristallklara ut.

Naturligtvis är speglar bräckliga och bräckliga. Av säkerhetsskäl bör du därför leta efter speglade möbler, som består av tjockare glas. Till exempel ett glas mittbord som ser bra ut med en fin accent (och, jag rekommenderar, ljusa bit) bör inte bryta i handskar om du lägger extra vikt på det. På liknande sätt bör ett speglat nattduksbord kunna bära vikten på den minimalistiska svarta lampan du redan har. Därför bör basen på allt glas i din speglade bit endast vara tungt och tjockt trä.

Det är också alltid bra att komma ihåg att med speglade ljus och många vackra saker i världen är mått alltid nyckeln till att det fungerar. Använd inte mer än två speglade objekt i samma område, såvida du inte vill få hela boudoir-utseendet som inte är för alla.

Placera inte speglade möbler i trånga rum. Du vill inte fördubbla röran genom att låta glaset reflektera. Håll utrymmet rent och låt det fungera med minimalistiska bitar där det är möjligt snarare än dekorerade. En smal vas, en hög lampa, en monokrom klocka – dessa kan se väldigt vackra bredvid glas, och om de återspeglas i glas kan de till och med vara tvåfaldiga.