Stående skrivbord

Flera studier har undersökt livsstilen för de flesta män och kvinnor och har visat att de som sitter timmar på jobbet troligen kommer att dö i en yngre ålder. Ergonomiska skrivbord är en minrevolution på arbetsplatsen för att minimera hälsorisker.

Att stå istället för att sitta i timmar hjälper dig att hålla dig i form och fri från all smärta och värk i kroppen. Därför har stapeltabeller utformats för att ta hänsyn till alla hälsorisker som gäller både bärbara och stationära datorer. För att placera dem korrekt är det bästa bärbara skrivbordet och den bästa stationära datorn utrustad med höjdjustering. Låt oss se hur barbord hjälper till att främja en hälsosam arbetsmiljö.

Vilka är hälsoeffekterna av att sitta under lång tid?
De flesta tror att de negativa effekterna av sittande kan undvikas genom att träna i gymmet eller jogga. En ansträngande träning på en timme kan inte motverka de skadliga effekterna av långa timmar i kontorsstolen. Risken för hjärtsjukdomar ökar med upp till 64% hos personer som sitter i timmar eftersom sittställningen saktar blodflödet. Sittande kan ha samband med en högre risk för cancer, typ 2-diabetes, muskelspänning och lägre metabolism.

Varför behöver du stående skrivbord?
Med hänsyn till alla hälsoproblem föreslår forskarna att användningen av högbord på arbetsplatsen är ett säkrare och hälsosammare alternativ än att sitta. Med en lektor kan du ta din stationära dator eller bärbar dator till en märkbar höjd. Detta ger bekväm och enkel åtkomst till din arbetsstation när du står. För korrekt placering av händerna i förhållande till skrivbordets höjd kan justerbar knappsats och mushyllor erbjudas. För bärbara användare är ett bärbart skrivbord för bärbara datorer praktiskt och enkelt att överföra från en plats till en annan.

Det handlar mer om träning!
Kroppsrörelser är lika viktiga för en person som vanliga måltider. Om du sitter i timmar sänker din ämnesomsättning känner du dig också värre om du står i timmar. Använd en stapelbord genom att ta pauser med jämna mellanrum. Det hjälper till att reglera blodflödet i kroppen.

Varför inte välja ett skrivbord med fast höjd?
Inte alla är i samma storlek. För att få ett skrivbord att fungera för olika människor i olika höjder kommer det bästa skrivbordet för bärbar dator med en höjdjusterbar knapp. Den placerar skärmen relativt ögonhöjden. Att välja ett skrivbord med fast höjd och spara några dollar är inte ett förnuftigt beslut.

Vad bör du vara uppmärksam på när du köper?
Om du är en bärbar datoranvändare letar du efter bärbara bärbara datorer för bärbara datorer som lyfter skärmen och ger höjd- och lutningsjusteringsfunktioner. Om du använder stationära datorer, leta efter en säker mus- och tangentbordplattform. Att använda ett separat ergonomiskt tangentbord och musplattform kan vara en bra idé att främja ett ordentligt upprättstående inlägg.