dekor hjälp master sovrum design central park väster

Det finns många saker vi älskar att åka på semester. Mer än någonting älskar vi känslan av att vakna upp i en hotellsäng. Vem skulle inte vilja ha skarpa lakan, fylliga kuddar och rumsservice varje morgon?

Men semester slutar oundvikligen. Och om du vill ta med en souvenir hem, överväga att ge din säng hemma en femstjärnig uppgradering. Våra seniordesigners har dessa tips för att få en säng som är värd ett femstjärnigt hotell.

Tre lager av kuddar

hotellsängkuddar

Om du vill ha en säng med ett 5-stjärnigt utseende behöver du många kuddar. Även om du slutar kasta dem på golvet är kuddar viktiga för att få utseendet. Tre lager kuddar gör vanligtvis tricket. Välj ett lager med ljus, djärv färg, ett annat lager med hög glans och ett tredje lager som är bekvämt att faktiskt sova på. Kolla in hur vi gjorde det i denna lyxiga lägenhet i San Francisco.

Sängkläder i lager

hotell säng skiktade sängkläder

När de flesta tänker på en hotellsäng tänker de på helt vita lakensatser. Men helt vita apparater kan se lite tråkiga ut. Håll systemet neutralt, men glöm inte att lägga till texturer, mönster och färger. För att hålla fast vid den maskulina atmosfären i denna weekendresa i Sag Harbor, hämtade vi en samling grayscale-sängkläder. Lägg märke till kontrasten mellan det platta lakan, täcken, påslakan och kuddar.

Kasta filt

Hotell säng kasta filt

Kuddar och kasta filtar är ett utmärkt sätt att krydda din säng snabbt. Och eftersom kast och filtar lätt kan bytas ut (och vanligtvis bytas ut) kan du prova oväntade färgkombinationer och djärva uttalande bitar. I denna New Canaan-koloniala lade vi till ett plysch och lyxigt uttalandekast som komplimangerar den återvunna sängramen i trä.

Tuftad huvudgavel

hotell sängtofts huvudgavel

En hotellsäng handlar om komfort. Men bekväma sängkläder och bekväma kuddar får dig bara så långt. För en säng som verkligen är hotellvärdig, lägg till en tuftad sänggavel. Det är perfekt för att sitta uppe i sängen med en bok eller morgontidningen. Det är också ett bra substitut för väggkonst. Och ett tuftat huvudgavel betyder inte att man offrar en elegant, modern estetik. Kolla in det lågprofilerade tuftade sänggaveln i denna lyxiga lägenhet i Upper East Side.

Områdesmatta

matta för hotellsängar

När du hoppar ut ur sängen på morgonen, var vill du att dina fötter ska landa? Om du svarade på ett kallt trägolv, hoppa till nästa blogginlägg. Men om du vill landa på något lite mer bekvämt, lägg sedan till en områdesmatta bredvid din säng. Det ger dig en mjuk och dämpande start på morgonen. Kolla in kohudmattan som vi lade till sovrummet på det här ljusa loftet.