Stereosystem för bokhyllor

Om du har lagt märke till trenden på Twitter på sistone har vissa människor krånglat med hyllsystem. Jag började undra, vad fan är BSS? (BSS är en förkortning för Bookshelf Stereo System). Vissa svar tyder på att dessa enheter är bärbara och mångsidiga system som passar in i små utrymmen som bokhyllor. Detta är bra för människor som lämnar i små rum som lägenheter.

En sak jag kan relatera till BSS är hemmabiosystem. Dessa hemmabiosystem är vanligtvis större och har mer komplexa kablar och fler högtalare för att uppnå Dolby Digital-ljudeffekter 7: 1 eller 5: 1. Föreställ dig vilken komfort BSS kan erbjuda dig. Det vanliga hemmabiosystemet är riktigt bra för människor som bor i stora hus, men för människor som har begränsat utrymme skulle de naturligtvis leta efter bra alternativ. Risken för ljudkvalitet är fortfarande det största problemet.

Om du undrar vilka funktioner dessa enheter läser bra. De flesta modeller har sådana CD-spelare som är bra för människor som fortfarande bor på 1800-talet. Vissa är utrustade med FM-tuners, och naturligtvis har de bästa modellerna för 2000-talets människor iPod-dockningar och 3,5-tums till 2,5 mm-uttag för populära MP3-spelare, mobiltelefoner och till och med bärbara datorer.

Som modeller; Det finns också typer av BSS. De nyare artiklarna är mer varumärkesspecifika och erbjuder fler alternativ för försäljning på marknaden. Vanligtvis har olika enhetstyper olika egenskaper och priser. Naturligtvis, som alla saker till salu, har dessa låga priser föremål färre funktioner, medan de dyrare har fler funktioner. Innan du köper en vara är det bäst att välja vad du tror du behöver mest.

Jag antar att du vill veta var du ska börja leta efter BSS. Det första stoppet är naturligtvis Walmart eller området elektriska apparater i ditt köpcentrum. Å andra sidan kan du överväga begagnade från eBay eller Craigslist. Naturligtvis är eBay säkrare. Den närmaste stationen är elektronikbutiken i dina lokala köpcentra. Ett tips: Det är trevligt att lära sig mer om en specifik artikel innan du köper.