Stora barmöbler

Unika möbler som ger barens atmosfär en fantastisk look

Barmöbler är en integrerad del av en restaurang, bar eller hotell. Poseur-borden är den samtida uppfinningen, som hänvisar till de högre barborden med en lämplig höjd, som gör det möjligt för drinkarna att antingen sitta vid det höga bordet eller stå bredvid det. Poseurbordet är vanligtvis cirka 30 cm högt från golv till bordsskiva och tillverkat av stål, gjutjärn, äkta trä, aluminium eller en blandning av alla dessa material.

De mest kostnadseffektiva poseurborden som finns på marknaden har aluminiumfot som känns antingen som 3 eller 4, samt ett enda aluminiumrör. Plattorna i denna typ av barbord finns också i spånskivor med finér av rostfritt stål, som kan användas utomhus eller inomhus med spaltträ, vilket är mer lämpligt för inomhusbruk. Dessa typer av poseurbord finns tillgängliga till rimliga priser, men inte lika stabila som aluminiumbas. Barstolarna med hög aluminium är lätt tillgängliga för att komplettera Poseur-bord i allmänhet med trä- eller aluminiumspalter eller vävd plastrotting. Det rekommenderas starkt att använda barstolar av hög aluminium med svetsade ramar istället för avrivna ramar. Dessa ramtyper är lite billigare, även om de blir något lösa när nitarna växlar mot mjuka aluminiumramar.

Det finns också olika stilar och mönster för barstolar som går bra med höga barstolar och bord. En av de mest berömda barstolarna i barerna är Captainerstolen. Denna typ av barstol har en höjd av cirka 45 cm och en omlindad böjd rygg, som stöds av de 6 vända spindlarna som reser sig från sitt stolstol. Dessa pallar är bland de starkaste barmöblerna gjorda av europeiskt bokträ och lite billigare än gummivedenpallar och -pallar. Det finns till och med de rygglösa avföringarna i barer, som ofta väljs för att ta mycket plats och är mycket bekväma när de är utrustade med tjocka klädda sittdynor tillverkade av tyger som flateave eller sammet. De mest kända barstolarna utan ryggstöd hålls med vridna ben. Stängerna var tidigare möblerade i mörk mahogny eller ek, men beroende på deras smak och preferenser kan barmöblerna dabbas i ljusa nyanser som antik ek, ljusrosa eller valnöt för att ge den inbjudande och glada atmosfären ett ljusare utseende. av baren.