Svartvita badrumsidéer

svartvita badrumsidéer

Om du letar efter slående och lekfulla badrumsidéer, leta inte längre eftersom de här moderna svarta och vita badrumsidéerna inte bara är ett starkt trendigt tag för moderna badrum, de är också tidlösa att starta. Oavsett om du letar efter ett enkelt eller sofistikerat utseende, kommer svarta och vita färger att ge ditt badrum en grafisk känsla av spel som också är lätt för ögat.

Dessa två färger kombinerar alltid en för alltid chic, enkel men ändå klassisk känsla av lyxig minimalism som med säkerhet kommer att se fantastiskt ut i alla hem, oavsett dess designriktning. Tillsammans erbjuder svartvita badrumsidéer den mest potenta färgkombinationen av dem alla och fungerar bra ihop med alla inredningsstilar. Inte undra på varför många berömda kommersiella och bostadsinredare har cementerat färgkombinationen som en färdväg när det gäller att skapa en lyxig känsla när det gäller badrumsdekor. Och enligt Décor Aid-renoveringsexperter som har arbetat med hundratals om inte tusentals badrumsrenoveringar, kan detta mycket väl vara orsaken till den senaste tidens ökade sökningar efter svartvita badrumsidéer på plattformar som Pinterest.

Visst, det är lätt att förmedla dessa två kompletterande färger som något banalt och förväntat i ett badrum, men det kan inte förnekas att de snabbt har blivit en favoritfärgkombination för många inredningsarkitekter och husägare. Bortsett från att svarta och vita badrumsidéer är tidlösa och lätta att arbeta med, är det också en enkel färgkombination för att para ihop alla möjliga tillbehör och stylingelement med bara dessa två färger i ditt badrum. Så, om du har letat efter de bästa svarta och vita badrumsidéerna 2019, överväga din sökning efter att ha läst dessa fantastiska svarta och vita badrum. Här är vår syn på klassiska svartvita badrumsidéer gör vågor över inredningsindustrin för ditt hem.

Gå med en eklektisk inredningsstil

eklektiska svartvita badrumsidéer

Eftersom de flesta svartvita badrumsidéer är de som främjar design av badrumsinredning som är retro-inspirerade i stil, använd det till din fördel när du vill skapa en tidlös känsla i ditt badrum. Ännu bättre med svartvita badrumsidéer är det faktum att färgkombinationen också ger friheten att arbeta med vilken designstil som helst.

Från det minimala till det livliga kan du praktiskt taget ta svarta och vita badrumsidéer på något sätt som fungerar bäst för ditt hem och dina dekorativa riktningar. För en känsla som är full av personlighet, överväga att ta ditt badrum i en härligt eklektisk riktning genom att lägga till lekfulla och djärva element som berör designstilen via dekorativa tillbehör, handdukar och uttalande konst och skulpturella tillägg. Det bästa med att gå i en eklektisk riktning för badrumsdekor är det faktum att det kan vara enkelt att lägga till tillbehör och anpassa din stil med lätthet eftersom färgparningen också är tyst i känslan och det kommer inte att konkurrera med det tyngre utseendet som eklektiskt inredning kan stråla.

Gå med ett svartvitt tema

svartvita badrumsidéer för hemmet

För att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av dina badrumsfärger för att få ett bestämt svartvitt tema, varför inte hålla det kortfattat och minimalt genom att bara använda svartvitt i hela ditt badrum? Eftersom en svart handduk kan blekna snabbt på kort tid, är det normalt att gå efter vita handdukar eftersom de ser fräschare ut längre, men varför inte välja en uppsättning skarpa handdukar som har både svart och vitt tillsammans? Som när det gäller utseendet och känslan av slående moderna svartvita badrumsidéer, ingenting slår överklagandet av någon lätt på ögonfärgskombinationen som också känns för alltid fräsch.

För att skapa det perfekta svartvita färgschemat i ditt badrum som också kommer att hålla utrymmet så stort och ljust som möjligt, tänk på att göra en majoritet av ditt badrum helt vitt medan du introducerar svart i mindre doser som dekorativa element, färg för din dekor och dörrar, och vita badrumsplattor kantade med en högblank svart sammansättning.

Inte helt svartvitt

svartvita badrumsidéer färgschema

Även om det är bäst svartvita badrumsidéer verkar fokusera enbart på de två neutrala färgerna, det betyder inte att du inte kan lägga till några andra färger tillsammans med ditt badrumsdekorationsfärgschema. I själva verket bör du inte vara rädd för att lägga till några accentfärger i mixen eftersom du arbetar för att skapa den perfekta blandningen av svart och vitt i ditt badrum. Oavsett storleken på ditt badrum finns det små svarta och vita badrumsidéer du kan använda din fördel för att ge ditt badrum ett utseende som mer djup och attityd. Och när det gäller svartvita badrumsidéer, bör du titta på de två nyanserna som en utmärkt grund för att lägga till träffar i färg och tryck i detta annars enkla utrymme.

Att introducera inslag av mjuka feminina färger som en sandrosa kommer att göra ett bra jobb för att eliminera den strama känslan och mönstret av klassiska svartvita badrumsidéer samtidigt som det ger den plats som behövs personlighet och en känsla av visuell lek. Att spela med skott av färg kommer också att se till att accentuera temat för att ge det en subtil känsla och nödvändigt djup för att hålla ögat i rörelse. Det bästa sättet att lägga till sådana accentfärger är att ta in dem via tillbehör och element förutom dina badrumsväggar. Detta kan sträcka sig från blommor till borstar till handdukar till toalettartiklar och så vidare.

Gå med klassiska tunnelbanestilplattor

unika svartvita badrumsidéer

Subway-stilplattor har utvecklats kraftigt under de senaste tio åren eller till och med längre eftersom de passar perfekt för husägare och designentusiaster som letar efter klassiska svartvita badrumsidéer som aldrig kommer att gå ur stil. Bäst av allt är att det är enkelt att få utseendet att fungera i även de minsta badrummen.

Allt du behöver göra för att integrera tunnelbana-inspirerade plattor i ditt badrumsarbete samtidigt som de ser unika ut är att utforma en visuellt slående plan för att göra just det. Tänk på att belägga den yttre delen av ditt badrumsgolv med en kontrasterande högblank svart kakel eller så kan du välja en halv svart, halvvit badrumsplatta eller till och med använda svarta kakel som en kant mot dina vita tunnelbanekakel för att skapa en grafik sparka. Oavsett vilken väg du väljer att gå, kommer tunnelbana-inspirerade badrumsplattor att ge ditt badrum en studerad känsla av överklagande vardaglig glamour i många år framöver.

Svartvitt galleri

svartvitt badrum idéer konst

Eftersom du med största sannolikhet kommer att lämna dina väggar vita, varför inte överväga att skapa en slående konstgallerivägg för att få ditt svartvita badrum liv? Det kan vara roligt att leta efter rätt konstverk som ger ditt svartvita badrum en känsla av spännande drama.

Och eftersom du arbetar med ett exakt färgschema kan du vara ännu mer lekfull med konsttryck och fotografier som du tar med dig i ditt badrum. Tänk på några stora delar för att verkligen göra ett uttalande eller håll utseendet subtilt med en myriad av mindre konstverk för att hålla ögat i rörelse.

Mörka skogar

mörka träsvarta och vita badrumsidéer

När du tänker på samtida svartvita badrumsidéer kan du förbise den naturliga skönheten som träelement kan ge utrymmet. Så istället för att hoppa över materialet, tänk på intressanta sätt att integrera trä i ditt badrum för en tröstande och mysig känsla.

Att ta in trätillägg kommer säkert också att skapa intressant visuellt spel medan du behåller en klassisk känsla som inte är för långt borta i det experimentella eller oväntade.

Fet svartvitt

djärva moderna svartvita badrumsidéer

Om det subtila och minimala utseendet på moderna badrum inte är något för dig och du vill skapa en dekorativ känsla som har mer definition och personlighet, överväga hur du kan hålla trenden genom att gå till ett djärvt svartvitt badrum . Det kan vara riktigt intressant att upptäcka hur dessa två kompletterande färger kan stå i skarp kontrast mot varandra för att skapa ett elegant utseende i ditt badrum.

Tänk på en djärv svartramad duschdörr, högglansiga svarta skåp och snygg svart injekteringsbruk parat med stora tunnelbanekakel ihop med kranar och hårdvara i guld eller svart. Komplettera utseendet med minimala tillbehör. Och håll utseendet gles eftersom ett mindre trångt badrum är den perfekta matchningen för ett modernt, subtilt utseende.

Kvinnligt svartvitt badrum

moderna svartvita badrumsidéer

Svartvita badrumsidéer kan tas in via olika vägar, varav den ena är en inredningsstil som utstrålar ett feminint utseende och känsla för en charmig känsla för de två färgerna. För att få utseendet rätt, tänk på att lägga till detaljer i rosa och andra sminkfärger och ta med blommor och växter tillsammans med utskrifter av de två.

Genom att lägga till feminina element i ditt svartvita badrum sparar du också utrymmet från hårdheten att det enkla färgschemat i svartvitt ibland kan ge ett litet utrymme.

Få ut det mesta av belysningen

svartvita badrumsidébelysning

Låt ditt badrum se större ut än det är genom att få in så mycket belysning som möjligt och se till att du utnyttjar alla fönster i ditt badrum för att släppa in naturligt dagsljus. Detta kommer också att göra klädsel och smink mycket lättare.

Men om du inte har naturligt ljus, använd speglar för att studsa och reflektera ljus runt ditt badrum så att utrymmet ser större ut än det egentligen är.

Badrum tapet

svartvita tapeter badrumsidéer

Du behöver inte gå vild med tapeter för att skapa ett robust utseende för ett litet badrum. Även om det att ha tapeter i ett svartvitt badrum skapar ett mer traditionellt utseende, parar det i en djup mörk färg en sådan svart kommer ditt badrumsutrymme att se större ut samtidigt som det skapar en dynamisk, uttalande känsla som kommer att vara unik för ditt hem.

Faktum är att du kanske blir förvånad över hur bra djärv tapeter inte bara lyser upp ditt badrum, samtidigt som du hjälper dig att göra det bästa av ett litet badrum som ett stort och rymligt modernt men ändå klassiskt badrum.

Mörkgrått badrum

svartvita och grå badrumsidéer

Kommer tanken på fast svart att bli för visuellt tung i ett badrum för dig? Låter det kallt och kliniskt när det är parat med skarpt vitt? Om så är fallet kanske du istället väljer en mörkgrå färg, som anses vara den närmaste färgen bredvid ren svart utan att den blir lika tung.

Som ett alternativ till svartvita badrumsidéer kommer en stilig grå färg att låta dig behålla svartens elegans och dess exceptionella känsla av styrka utan att behöva svänga för långt in i mörkret. Att para ihop klassiskt vitt med mörkgrått gör det också mycket lättare att matcha det med andra klassiska neutraler för en varm och rik känsla. Ett utmärkt sätt att omsätta denna parning i praktiken i ditt hem är att gå till helt vita väggar och golv medan du lämnar dina trim- och badrumsdörrar i en mörk men ändå känslomässig grå för en annan uppfattning om klassiska badrumsidéer. Och i allmänhet, när du går efter mörkare färgkombinationer, kom ihåg att lägga till så många glansiga ytor och reflekterande element som speglar för att fånga och reflektera ljus genom ett utrymme för att få det att känna sig ljusare och mer energisk.

Bilder via Pinterest