Thanksgiving party dekor idéer

Du har fått semesterinredningen nere, men hur är det med de bästa idéerna för Thanksgiving-värd för att göra ditt evenemang enkelt? För att hjälpa dig att skapa en minnesvärd, krångelfri händelse som är perfekt, vände vi oss till Décor Aid inredningsarkitekter för att dela med sig av sin visdom för att inspirera dina semestergester.

Bjud in extra personer

vackra tacksägelse värd idéer

Skapa en varierad blandning av gäster och bjud in så många gäster som möjligt att hålla evenemanget livligt och organiskt i sin anda. Detta tillvägagångssätt kommer att leda evenemanget till oväntat territorium, vilket gör att festligheterna känns bättre.

Gör förberedelser

Thanksgiving värd idéer inspiration

När det gäller felsäkra Thanksgiving-värdidéer, planera framåt och tillgodose dina gästs behov, oavsett om det är dubbelkontroll av allergier eller matproblem eller förstå deras sociala tendenser.

Anpassa upplevelsen

anpassade tacksägelse värd idéer

Låt evenemanget kännas varmt och inbjudande och få gästerna att känna sig extra välkomna genom att gå det extra steget och skapa personliga platsinställningar som gör dem imponerade och smickrade samtidigt.

Dra ut gamla spel

eleganta tacksägelse värd idéer

Lägg till lite snyggt kul till festligheterna och damm bort gamla spel för att underhålla och distrahera gästerna medan du arbetar med att ställa in allt.

Dela uppgifter

tacksägelse värd idéer guide

Ta krångel av Thanksgiving-värdidéer och reservera några uppgifter för vänner och gäster att ta över så att du inte kommer att lämnas utanför festen medan du måste ta hand om alla aspekter.

Håll konversationerna flödande

moderna tacksägelse värd idéer

Tråkiga stunder på vilken fest som helst kan vara besvärliga, för att undvika detta, ställ alltid sittplatser i en konversativ o-form så att alla står inför varandra. Och bjud in gästerna att flytta för snabba konversationsuppdateringar så att alla kan lära känna varandra bättre.

Känn dig fri att avbryta

eleganta tacksägelse värd idéer

Med uppvärmd politik och familjehistoria som säkert kommer fram över semestern, utforma smarta sätt att sprida obehagliga situationer som ett proffs. Och eftersom du är förvaltaren av evenemanget, är du välkommen att avbryta obefogade konversationer för att hålla andan uppe och undvika eventuella drama eller konflikter.

Var experimentell

unika idéer för tacksägelse

Tänk på smarta men ändå praktiska Thanksgiving-värdidéer som skryter med oväntade behov för att göra evenemanget ännu mer unikt och anmärkningsvärt. Bor du i en tempererad lokal? Varför inte äta utomhus?

Eller finns det ett ofta förbises rum eller inslag i ditt hem som du vill lyfta fram? Tacksägelsefester är en utmärkt tid att omanvända och utnyttja allt.

Bli inte för engagerad

smarta tacksägelse värd idéer

Eftersom det är omöjligt att kontrollera alla aspekter av till och med det bästa av Thanksgiving-värdidéer, slappna av och låt natten följa sin väg, trots allt borde du njuta av evenemanget lika mycket som dina gäster är. Luta dig tillbaka och hämta dina gäster.

Håll din telefon nere

tacksägelse värd idéer sätt

För att verkligen uppmuntra gästerna att mingla och njuta av sin tid i ditt hem, föreslår våra inredningsarkitekter att det finns en uppsamlingsbricka eller korg där gästerna kan förvara sina telefoner och prylar, spara när det är dags för bilder.

Bilder via Pinterest