Tidlösa dekortrender

tidlös dekor trender vit kakel backsplash

Liksom mode, musik och konst går inredningen genom trender. Bläddra igenom några gamla hemkataloger och du kommer säkert att hitta några galna system. Men vissa inredningsprinciper – proportion, placering och form—Utgå aldrig. Och vissa inredningstrender är också tidlösa. Våra seniordesigners lovar att dessa heminredningstrender aldrig kommer att gå ur stil.

Marmor

heminredning trender marmor

Om ett material sömlöst kan passa in i någon form av hemdesign, är det verkligen tidlöst. Och det är därför marmor aldrig går ur stil. Oavsett om din design är traditionell eller modern, överväga marmor för en varm men ändå lyxig finish. Detta palats från mitten av århundradet har golv till tak Carrara-marmor och massiva träskåp.

Vita bakplattor

heminredning trender vit kakel backsplash

Vita bakplattor kommer aldrig att gå ur stil. Och medan vi älskar utseendet på rektangulära vita plattor, är ett mer geometriskt mönster också tidlöst. I denna moderna tudor-köksrenovering i New Jersey köpte vi kakel i ett diamantmönster, för något lite annorlunda än den vanliga tunnelbanan. Men när du köper vita brickor, se till att du kompenserar den med mörka skåp eller mörka bänkskivor för ett balanserat neutralt utseende.

Trägolv

heminredning trender trägolv

Få utseende är lika tidlösa som trägolv. Som ett texturerat material som lämpar sig för moderna designprogram är det utan tvekan önskvärt. På detta eleganta loft med utsikt över Union Square ville vår klient riva ut de befintliga trägolven på grund av några skadade områden. Men vi visade honom hur man använder mattor för att täcka över de skadade sektionerna, vilket höjer detta raffinerade, rustika utseende.

En grå soffa

heminredning trender grå soffa

Din soffa är mittpunkten i ditt vardagsrum. Medan resten av din inredning lätt kan bytas ut, bör din soffa vara konstant och därför tidlös. Vissa säger att en grå soffa kan se blid ut, men vi vet bättre. Håll ditt vardagsrum friskt genom att täcka ut din grå soffa med accentkuddar och kasta filtar. Att byta ut accenter är mycket lättare, för att inte tala om billigare än att byta ut hela soffan, och ger dig ett friskt, tidlöst utseende.

Neutral sovrum

heminredning trender neutralt sovrum

Ditt sovrum är ett utrymme där du bör behålla lugnet. Så utrust ditt sovrum med neutrala färger som är lugnande och lugnande. Kort sagt, trender för heminredning är för resten av ditt hem. Kolla in hur vi drog ut det neutrala sovrumsutseendet i denna hip Connecticut koloniala.

Växter

heminredning trender växter

Att visa din kärlek till moder natur kommer aldrig att gå ur stil. Oavsett om det är en fiolbladig fikon eller suckulenter, växter ser alltid bra ut i ditt hem. Om du inte har plats för dina växter på marken eller på ditt bord, överväg att hänga växter på väggen. Kolla in den levande växtmuren i denna takvåning i Central Park West.

Att visa upp din personlighet är tidlös

heminredning trender personlighet

Ditt hem är ditt ensamma. Så istället för att försöka kopiera en tidning eller look-book, ha ett hem som är representativt för din personlighet. Oavsett om det handlar om konstböcker, familjeodlingar eller samlingar från dina resor, kommer din personlighet aldrig att gå ur stil. Och det finns inget bättre ställe att göra detta än ditt soffbord. Kolla in samlingen av konstböcker och dekorativa föremål i detta hem från mitten av århundradet.