Tillbehör till ett trälekhus

Det är de speciella detaljerna som gör att ditt barns trälekshus sticker ut från mängden. Alla barn gillar att känna sig speciella. Om ditt utomhuslekhus finns i unika tillbehör är det lätt att se hur upphetsat ditt barn kommer att bli när det vet att det har det coolaste lekhuset i grannskapet.

Här är en lista med 15 fantastiska träleksaker som ditt barn kommer att älska:

 1. Klocka – Vill du inte att ditt barn ska ringa på en klocka för att ringa sina vänner för ett besök i deras lekstuga? Vilka barn älskar inte att ringa på en klocka?
 2. Dörrklocka – Barn älskar dörrklockor och precis som mamma och pappa vill de ha en dörrklocka för sitt eget lekhus.
 3. Door Knocker – En dörrknackare, särskilt en som bär sitt namn, är ett roligt tillbehör för barn i närheten som besöker lekhuset. Denna funktion är ett trevligt alternativ om en dörrklocka inte är ett riktigt alternativ.
 4. Teleskop – barn fascineras av stjärnor och natthimlen. Ett teleskop främjar detta intresse för astronomi. Fäst helt enkelt ett teleskop på en verandeskena, och lekhuset kan enkelt skjutas in till en universell rymdstation.
 5. Blomma lådor – På våren och sommaren, prydar blomlådor fyllda med överfyllda färger ingången till en Trälekstuga , Blommaskar finns i alla storlekar och får lekhuset att se inbjudande ut.
 6. Mailbox – Vem gillar inte att få post? Barn tycker om att maila och skicka vykort och paket till sina vänner. Så glöm inte att lägga till detta oumbärliga tillbehör till lekhuset.
 7. Adressemblem eller märkning – Om du har en brevlåda, naturligtvis, behöver du en adresslapp!
 8. Gardiner – Gardiner hjälper till att anpassa ett lekhus och göra det mer attraktivt och skräddarsytt för ditt barn.
 9. Golvplattor – Självhäftande plattor kan hjälpa till att förvandla ett oavslutat trägolv till ett trevligare och vackrare lekhus. Dessa plattor finns i många färger och stilar. Det bästa är att de tål slitage på barnspel.
 10. Pin board för konstverk – Hur mycket konstverk skapas av ett växande barn? Massor! Barn behöver en plats där de kan visa sina många ritningar, affischer och bilder. Ge dem möjlighet att presentera sina konstverk på en korktavla.
 11. Hyllor – Barn har många leksaker, böcker och skatter som de älskar att spela eller göra shower. Hyllor i ett lekhus ger ditt barn enkel tillgång till dessa föremål.
 12. Leksakslåda – Leksakslådor i ett lekstuga kan användas för olika ändamål. En leksakslåda kan inte bara användas för att förvara leksaker, utan också som ett växelbord eller som extra sittplatser för bänkar.
 13. Weather Vane – Inte varje hus har en vädersving. Detta gäller också för ett barns lekstuga. Weathervanes finns i många former och stilar och kan skilja ditt barns lekstuga från andra trälekar i närheten.
 14. Flaggstång – Med så många olika flaggor, banners och vimplar är det ett ganska billigt och underhållande sätt för ditt barn att uttrycka sin individualitet.
 15. Solenergilampor – När barnen gillar att leka utomhus inser de inte hur snabbt det kan bli mörkt. Ljus som cirklar lekhuset i skymningen och på natten är en stor säkerhetsfunktion för ditt barns lekstuga.

Markera ditt barns trälekhus från andra lekhus i grannskapet genom att lägga till specialfunktioner eller element. Ge ditt barn känslan av att vara speciell genom att hjälpa dem att välja tillbehör för att anpassa deras omfattning. De 15 fantastiska tipsen för tillbehör låter dig tänka på vilka element ditt barn kommer att älska till sitt eget lekhus.