moderna Charlotte NC inredningsarkitekter

Här är en titt på de bästa inredningsföretagen i Charlotte som utövar både bostads- och kommersiell design i hela tunnelbanan för att hjälpa dig hitta den bästa lokala designtalangen för ditt projekt.

KBN

bästa kbn Charlotte NC inredningsarkitekter

Ledande inredningsarkitekt och grundare Kimberly Brewer Nawn från KBN Interiors har med sig mer än trettio års erfarenhet inom inredningsarkitekturen och inredningsindustrin. Hennes prisbelönta interiördesign tar sikte på arkitektur, funktion och inredning.

KBN arbetar tålmodigt med husägare för att vårda sin vision om inredning och arbetar för att skapa meningsfulla utrymmen som kommer att höja och gynna hennes kunds vardag. Nawn guidar sina kunder genom varje steg i inredningen och varje detalj, från hårdvara till textil, för att skapa inspirerande och vackra funktionella utrymmen.

En designstyrka i Charlotte, Nawn och KBN Interiors har fått den 3: e platsen Regional Sub-Zero Kitchen Design Award och ”Best at the Lake” remodeling award -distinguining KBN som ett av de bästa Charlotte-inredningsföretagen.

Dekor Stöd

bästa inredningsarkitekt Charlotte dekorhjälpmedel

Sedan lanseringen 2014 har inredningsföretaget Décor Aid revolutionerat inredningsmetoder i hela Charlotte genom ett praktiskt och enkelt tillvägagångssätt för lyxig inredningsdesign samtidigt som de arbetar med projekt både kommersiella och bostäder.

Som ett av landets ledande inredningsföretag är Décor Aid-uppdraget att göra lyxig inredningsdesign sömlös och tillgänglig. Décor Aid arbetar med de bästa inredningsarkitekterna i Charlotte som kommer från landets mest prestigefyllda skolor och inredningsföretag.

Varje projekt börjar med en gratis personlig konsultation med en inredningsarkitekt som leder dig igenom dina behov samtidigt som du överväger de bästa sätten att gå vidare. Därifrån får du ett omfattande förslag med inga minimikrav per timme.

Kunder i Charlotte får också fullständig tillgång till Décor Aids exklusiva rabatter för inredningsindustrin, vilket kan hjälpa dig att spara upp till 50% rabatt på detaljhandelspriserna på möbler och tillbehör.

Décor Aids dramatiska omvandlingar har presenterats i ELLE DECOR, House Beautiful, tidningen New York och mer. Därför har Décor Aid snabbt ansetts vara ett av de bästa Charlotte-inredningsföretagen för ditt nästa projekt.

Amy Vermillion

Av bästa Charlotte NC-inredningsarkitekter

Charlotte-inredningsarkitekten Amy Vermillion leder ett av Sydostas främsta Charlotte-inredningsföretag och baskar i samarbetsandan mellan henne och hennes kunder. Hon ser på sin roll som professionell inredningsarkitekt som länken mellan kreativitet och vägledning samtidigt som hon tar in alla aspekter av deras livsstil och smak.

Vermillion skapar unika och fräscha inredningsdesigner med en skicklighet för fantastisk design och är en känd expert med färg, konsistens och skala och ger med sig den unika förmågan att arbeta med sin kunds befintliga inredning till skillnad från andra som övar lyxig inredning Charlotte.

En av de bästa inredningsarkitekterna Charlotte, hon har grepp om alla designstilar, från minimal till maximal. på ett tankeväckande sätt för att skapa vackra, inspirerande utrymmen. Vermillion arbetar också med de bästa renoverings- och konstruktionsexperterna i Charlotte, från koncept till konstruktion till inredning, vilket gör henne till ett företag för designlösningar.

Från det bästa inom kommersiell inredningsdesign Charlotte till uppfriskande design för bostadsinredning Charlotte, Vermillion är en viktig talang att tänka på för ditt nästa projekt.

Georgia Street Design

Georgia bästa Charlotte NC interiördesigners

När Meredith Cline Beregovski, grundaren av ett av de bästa Charlotte-inredningsföretagen, Georgia Street Design, skulle starta ett evenemangsplaneringsföretag samtidigt som hon förvandlade ett gammalt lager till ett inspirerande evenemangsutrymme, insåg hon snabbt att inredningsdesign var hennes telefonkort , och bestämde sig för att tippa tårna i inredningsvärlden Charlotte.

Från och med då inspirerades hon till att introducera sin egen designstil med visionen för sina potentiella kunder och lanserade Georgia Street Design 2010. Sedan dess har hon gjort allt från en enkel vardagsrumsmake-up till köksrenoveringar till husrenoveringar samtidigt som hon ger varje utrymme det bästa i lyxig inredning Charlotte.

Från unik design av heminredning Charlotte, Georgia Street Design skapar uppfriskande utrymmen som är både tidlösa i själen och fyllda av inspirerande inslag i modern inredning Charlotte.

Traci Zeller

tz Charlotte NC inredningsarkitekter

Traci Zeller växte upp med en vandringslust när hennes tidiga barndom tillbringades i Okinawa, Japan och har rest mycket runt om i världen, vilket i sin tur har informerat henne om att ta sig an lyxinredning Charlotte. Efter att ha börjat examen från University of Virginia School of Law, var Zeller för elfte Circuit Court of Appeals och ledningskonsult hos McKinsey and Company.

Men det var inte förrän hon designade sin familjs hem 2004 att hon insåg att hennes kreativa drivkraft och hennes starka analytiska och problemlösande färdigheter var kraftfulla verktyg som ledde henne till att grunda Traci Zeller Interiors, ett av de bästa inredningsföretagen i Charlotte.

Sedan dess har hennes arbete belysts i skyddspublikationer som Traditional Home, Better Homes and Gardens, Cottages and Bungalows och Southern Cottage. Hennes arbete har också presenterats på omslagen till tidningarna Southern Style, Charlotte Home + Garden, SouthPark magazine, Lake Norman magazine och Charlotte Home Design and Décor.

Och om det inte räckte har Zeller också utsetts till en av Charlottes mest snygga människor tre år i rad och anses alltid vara en av de bästa inredningsarkitekterna Charlotte.

Zeller skryter med skicklighet i att bemästra både kommersiell inredning Charlotte och bostadsinredning Charlotte.

Nytt södra hem

nsh Charlotte NC inredningsarkitekter

Huvudsaklig inredningsarkitekt Melissa Lees passion började tidigt i familjens koloniala hem vilket ledde henne till att studera inredningsdesign vid The New York Institute of Art and Design, och 2011 startade hon sitt eget inredningsföretag, New South Home, som praktiserade bostäder inredning Charlotte.

Sedan han lanserade New South Home har Lee arbetat med många projekt som sträcker sig från en enkel men ändå effektiv rumsuppdatering till helrenoveringar. Efter att ha skurit tänderna i modebranschen inledningsvis har Lee en förmåga att hitta rätt balans mellan kommande trender och klassisk stil.

Hennes projekt har presenterats i Charlotte Observer som en av de bästa inredningsarkitekterna Charlotte och har vunnit henne många utmärkelser från sina kunder och kamrater. New South Home har vunnit ”Best of Houzz” i fem år i rad baserat på sensationella recensioner som skickats in av deras kunder.

Från ett starkt kommando om kommersiell inredningsdesign Charlotte till bostadsinredning Charlotte, New South Home kan erbjuda allt.

Ashley Delapp

bästa Charlotte inredningsarkitekter för hem AD

Ashley Delapp är en Charlotte-baserad arkitekt och är en av de bästa inredningsarkitekterna Charlotte som började sin karriär 1999 när hon arbetade för WGM Design Inc. Efter att ha tillbringat 10 år inom det kommersiella området startade hon Evaru Design 2009 för att arbeta med fler bostäder projekt, och 2017 ommärker hon företaget under monikern Ashley DeLapp Interior Design som att ta sig an bostadsinredning Charlotte.

Med en signatur som blandar en övergångsblandning av både gammal och ny inredning har Delapps arbete lyfts fram i Charlotte Home & Garden, Southpark, Better Homes and Gardens DIY, Better Homes and Gardens Flea Market Style, inredning Charlotte och inredningsskyddstidskrifter , och hon har också varit med på HGTV Pro Network, And the Food Network Channel.

Jacy Painter Kelly

bästa Charlotte NC inredningsarkitekter

Med en självutnämnd inredning som är både avslappnad och framåtblickande, har Jacy Painter Kellys arbete en minimal anda som är fylld med skiktad struktur. Liksom många av de bästa Charlotte-inredningsföretagen designar hon utrymmen som speglar hennes kunds personlighet för att stilfullt möta deras behov.

Hon är också väl insatt i design före konstruktionen med erfarenhet av både nybyggnationer och livsförbättrande renoveringar för det bästa inom lyxinredning Charlotte. En snabb genomsökning genom hennes portfölj avslöjar en inspirerande uppfattning om modern inredning Charlotte.

Mary Tobias Miller

2019 bästa Charlotte inredningsarkitekter

Med nästan 40 års erfarenhet av inredningsdesign under hennes bälte, Mary Tobias Miller började designa interiörer 1983. Efter att ha studerat konsthistoria och design vid Hollins College flyttade hon till New York City och deltog i entréprogrammet New York School of Design och fick sedan sin AAS-examen från Parsons School of Design och The New School. .

Miller var begåvad och lycklig att arbeta för den berömda inredningsarkitekten, socialiten och vän till Andy Warhol, Suzie Frankfurt. Där arbetade hon med att dekorera ett brett utbud av hem för kräsna New York-bor och många kändisar.

Genom att ta ett jobb med Tom Lee Ltd, som drivs av Sarah Lee, lade Miller kommersiell inredningsdesign till sitt CV innan hon startade sitt eget företag 1986 medan hon utövade inredning Charlotte. Hennes arbete är fullt av härlig storhet och talar volymer om glädjen i tidlös och omtänksam design.

Redesign Company

De bästa Charlotte NC-inredningsarkitekterna

Efter att ha insett att hänga med i Joneses inte var inspirerande eller full fyllning, gick man och fru designteam Tim och Christina Lewis söderut söder efter ett nytt liv och karriärer.

Tillsammans grundade de The Redesign Company, länge ansett som ett av de bästa inredningsföretagen Charlotte, och deras arbete har sedan dess presenterats på HGTV bland andra utmärkelser. Deras inställning till inredningen ligger i att göra vardagen bättre eftersom den är inriktad på att göra ett hem som fungerar bäst för dig och din familj.

Teamet kan också rymma inredning på hemmakontoret Charlotte för att hjälpa till att öka produktiviteten.

Bilder via Pinterest