Toskansk kökdekor

Om du har en bit av Old World Italy i ditt kök, kan detta ge en elegant men bekväm känsla, och det finns inget bättre sätt att betona din toskanska kökinredning än med barstolar från den gamla världen. Nu talar jag inte om att köpa några obekväma gamla pallar från 1600-talet – jag talar om nya barstolar i gammaldags stil.

Barstolar lägger till lite avslappnad i köket och alla gillar att äta en lätt måltid eller mellanmål när de sitter på en pall. De är perfekta för eftermiddagsgäster så att barnen kan göra sina läxor. Om du väljer dem noggrant kan de tjäna som ett dekorativt element som förbättrar din totala dekoration.

Om du väljer barpallar från den gamla världen, vill du ha de som matchar färgerna och temat för din toskanska kökinredning. Är ditt kök ganska rustikt? Välj sedan träpallar med en bänk. Är det mer elegant? Då kanske du vill ha smidesjärn eller böjda stolar. Om du har ett tygstol, se till att färgen och mönstret matchar rummet. De flesta barstolbutiker erbjuder olika tyger och du kan enkelt hitta något som passar din dekor.

Den andra faktorn när du väljer barkrackar är höjden och antalet pallar du behöver. Detta beror på storleken på bordet eller baren du använder pallarna för att sitta på.

Den allmänna tumregeln är att du behöver 10 till 13 tum mellan stolens stol och botten på räknaren. Det är vad en person behöver för att känna sig bekväm vid disken. Naturligtvis är det inte praktiskt att ta med pallarna hem och mäta. Så mät från botten av räknaren till botten. När du är i butiken kan du mäta från toppen av disken. Placera avföringen på golvet och subtrahera de två siffrorna för att se om avföringen passar perfekt!

En annan sak du vill tänka på när du köper barstolar. Även om du kan frestas att köpa så många som möjligt för att rymma fler människor, finns det faktiskt ett optimalt antal pallar som passar i ett bord eller bar. Du vill se till att det finns ett 25-30-tums gap mellan mitten av en stol och mitten av nästa. Det här är det som är mest bekvämt för dina gäster. Det är bäst att köpa antalet pallar som är lämpliga för dessa sittplatser.

Att köpa gammaldags barstolar som matchar din toskanska kökinredning är ett bra sätt att få bra sittplatser som bidrar till dekortema i ditt kök. Följ bara ovanstående regler så hittar du säkert avföring som passar perfekt i ditt toskanska kök.