Toy Box Ideas for Kid's Room

Varje förälder går igenom en fas där lilla Susie har skaffat en hel samling leksaker som börjar ta över utrymmet där de hålls. Och om du håller dem i ditt vardagsrum kan det vara väldigt pinsamt när en gäst sitter på en soffa som skriker … för Susie lämnade sin lekmobil i soffan!

Naturligtvis hjälper en leksakslåda att lösa dessa lagringsproblem. I själva verket lär användningen av förvaringsbehållare och hyllor barn att ta hand om sina ägodelar och hjälper dem att odla vanor med snygghet.

Men vad är alternativen för dem som letar efter innovativa leksakslådor som går utöver deras funktionella användning. Det finns mycket, förutsatt att du är villig att investera lite tid och energi.

Funktionella leksakslådor: Om du är en av dem som gillar att köpa något som varar tills lilla Susie inte längre är liten och redo att lämna huset, kan du köpa funktionella leksakslådor som fungerar som en förvaringsbox, som en pallbokhylla eller för ett annat funktionellt syfte. När Susie har vuxit ut sitt behov av en leksakslåda kan den måla om enligt hembyggen.

Leksaksarrangörer: Om du vill att Jamie ska förstå och uppskatta de olika storleken och formerna på hans leksak kan du köpa en leksaksförvarare som hjälper honom att klassificera, sortera och sedan organisera sina leksaker. Ett intressant sätt att introducera matematiken i former och storlekar, eller hur? Denna arrangör har hyllor med olika lagringsbehållare. Vissa av dessa förvaringsbehållare har handtag som ditt barn kan ta med sig för en picknick.

En leksakslåda, bänken och en xylofon: barn som är intresserade av musik kommer säkert att uppskatta leksakslådor, som också är lämpliga som musikinstrument. Utanför är det en xylofon, inuti kan den användas för att lagra leksaker. Med en liten instinkt kommer detta att vara en bänk!

Andra funktionella leksakslådor: Det finns naturligtvis de vanliga leksakslådorna i trä, som är lämpliga som bänk för barnet. Dessa finns i olika stilar och mönster. Du kan antingen välja en förvaringsbox för träleksaker som ser ut som en brandbil, eller lådor som kan förvaras över varandra.

Som jag sa tidigare, det finns många möjligheter när du är redo att investera lite tid och energi. Men inte alla leksakslådor är desamma.

Reservation Emptor:

Under 2007 återkallades cirka 20 miljoner leksaker tillverkade i Kina på grund av säkerhetsrisker. Dessa leksaker målades med blyfärg och andra farliga ämnen. Tyvärr har förbannelsen av billiga varor tillverkade av underlägsen produkter också översvämmat produktionen av leksakslådor. Innan du köper en leksakslåda, se till att färgen du använder är barnsäker. Även om du inte behöver hantera säkerhetsstandarder, är det verkligen bra att vara lite försiktig.