Träfällbara stolar

Det kommer en tid då du behöver mer sittplatser i ditt hem. Kanske är det helgdagar och du äter middag. Med vänner och familj måste du dra ut alla tillgängliga stolar. Eller kanske det är en trädgårdsgrill, där kylaren också fungerar som en stol för någon som inte har något emot att stå upp varje gång någon behöver något att dricka. Detta brukade betyda att få ut det gamla metallkartbordet och stolarna. Du känner till den silvergrå och tråkiga. Om du hade tur hade sätet lite stoppning, men inte mycket. Vanligtvis är detta barnbordet. När det inte fanns fler barn kändes det som vid det utkastade bordet. Ingen ville någonsin sitta på fällstolarna. Åh, men hur har tiderna förändrats! Ingen behöver sitta på dessa funktionella metallfällstolar längre. Kylaren kan bara användas för drycker. Nu finns det vackra, eleganta och bekväma fällbara stolar i trä.

Träfällbara stolar kan ha börjat som enkla trädgårdsstolar, men de har kommit långt. Ta till exempel Adirondack-stolen. Det är mest känt för att sitta på ett däck eller slappa av på stranden. Den populära stilen fälls lätt så att den kan hållas på vintern eller transporteras till en ny plats. Komforten och bekvämligheten skulle till och med göra detta till en bra stol för interiören.

När du tänker på trädgårdsmöbler, föreställer du dig rotting- eller plastmöbler? Eller metall med plastrem? De flesta gör det. Problemet med de flesta är att de kräver mycket lagringsutrymme eller måste täckas i dåligt väder. Träfällbara stolar är idealiska för rymdmedvetna. Det finns uteplatser samt matchande bord och stolar. Allt detta fälls upp och tar mindre än hälften av utrymmet för typiska utemöbler, som om du höll ett kortbord. Spara lite utrymme när du förvarar möbler så att du har utrymme för viktigare saker.

En av de trevligaste sakerna med fällstolar i trä är att de finns i så många olika stilar. En del liknar den typiska metallfällstolen, med ett litet ryggstöd och något vadderat säte. Det finns andra som har samma form men en mer intressant rygg, till exempel ett rutmönster, en missionsstil eller en ryggrad, till och med rotting för ryggen och baksätet. Det finns stolar av bambu eller teak, med eller utan armstöd, bord eller stolhöjd.

Kanske letar du efter en vadderad sidostol för att komplettera en matplats, eller kanske du vill ha läderinsatser för ett exklusivt utseende. Allt detta är tillgängligt och mycket mer.

När du behöver ytterligare sittplatser vill du att dina gäster ska känna sig bekväma. De vill inte ge dem en stol som skriker "inget annat tillgängligt". Bara för att det inte används ofta betyder det inte att det inte ska vara trevligt eller bekvämt. Träfällbara stolar finns i rabatter eller exklusiva merchandisers i olika utföranden och design, vilket gör platsbesparing till ett enkelt och elegant alternativ.