Trähantverk

Du kan inte gå fel med trähantverk när du dekorerar ditt hem för att få en jordnära, jordnära, rustik eller traditionell look. Trä är ett mångsidigt material som har använts i århundraden för att tillverka en mängd olika föremål, inklusive heminredning. Träfartyg har fortfarande sitt tilltal och värde, särskilt när det är tillverkat av högkvalitativt och slitstarkt trä och behandlas med beprövade konserveringsmetoder för att motstå rutt och skador och förlänga produktens livslängd. Många av trähantverk av högsta kvalitet tillverkas traditionellt av begåvade hantverkare med snidningsmetoder som släppts genom generationer. Här är några idéer för att dekorera ditt hem med dina skapelser:

• Ljusstakar – Ljusstakar av trä kan användas som mittpunkten i ditt matbord eller som extra dekor i ditt vardagsrum och sovrum. Deras storlekar sträcker sig från höga, normala ljus till telys, vilket ger din interiör en fin och förfinad touch. Några av de högsta kvalitetsljusstakarna är gjorda av naturligt trä och förses med ett mässingsark och tråd för en modern touch.

• Trelampor – Det finns många olika typer av trälampor och belysningsarmaturer. Så du borde kunna hitta de bästa produkterna som är perfekta för att dekorera ditt hem. Pendelljus kan framhäva ett utrymme eller område i ett rum perfekt genom att ge atmosfärisk belysning. Leta efter en som ger ditt hem en ädel touch och elegant berikar din omgivning. Överväg att använda 3W till 5W LED-lampor för humörbelysning.

• Dekorativa träbrickor – Lägg dem på ditt matbord eller som en dekoration på dina soffbord och sidobord i vardagsrummet. Tillsätt lite godis, kronblad eller potpurri eller använd dem för att servera torra snacks som kex och kex. Oavsett vilket syfte du har med trägodskålarna kan du vara säker på att de lägger till en speciell sofistikerad touch till din bordpresentation.

• Träunderlägg – Premium träunderlägg skyddar perfekt ditt bord och bordslöpare, så att du kan servera drinkar i stil. De finns i olika former, från vanliga rutor och runda former till speciella former som fiskformer.

• Fruktskålar – En träskål av trä är en tidlös bit av köksartiklar som matchar alla inredningar. Fyll den bara med färsk frukt så att den ser mer frestande ut.