Trender för Halloween-dekor

Decor Aid Halloween-trender för dekor

Om du planerar att vara värd för ett Halloween-fest i år, kommer du att vilja bli inspirerad av dessa fyra snygga och kreativa idéer för Halloween-trender för att få ditt hem att se spöklikt och snyggt ut. Oavsett om du är värd för hela familjen eller bara håller det enkelt, följ vår guide för att bli förtrollad inspiration till rummet i oktober med Decor Aids läskiga Halloween-inredningsidéer. Dessa trender är så skrämmande att du vill behålla dessa snygga bitar hela året och välja att dina gamla dekorationer ska sättas upp på den läskiga vinden.

Bild: Camille Styles

Pumpor

Decor Aid Halloween interiör dekorera pumpa trender och idéer

Runt den här tiden på året, när alla löv har bytt färg, verkar begäret för allt pumpa bli bäst av de flesta av oss. Denna Halloween kanske du vill lägga några pumpor åt sidan för din kommande fest. Att placera orange pumpor runt ditt hem som accentbitar hjälper till att få säsongen till alla rum. En trendig hemdesignidé bland människor som inte vill ha kolliderande färgkombinationer är målade pumpor. En prisvärd inredningsidé är att måla dina pumpor en benvit färg. I denna nyans kommer dina pumpor att smälta sömlöst med de flesta av dina befintliga bitar och rumsfärg. Om du letar efter en mer lyxig rumsdesign, rekommenderar våra seniordesigners dig att måla pumpor i glänsande metallik eller gyllene mässing. Dessa strukturerade färger kommer att skapa ett subtilt elegant höstlook. Oavsett om du målar dem, hugger dem eller äter dem, var noga med att ha med några pumpor på ditt Halloween-fest i år.

Bild via Onekindesign

Grönska

Decor Aid Halloween inredning med växter trender och idéer

Med Halloween runt hörnet kan många anta att det är tiden på året att lägga bort de underbara växterna men inte så snabbt. Så oskyldigt som grönska är, att lägga till en touch av frodig växtliv här och där kan verkligen stämningen för din nästa Halloween-möte. Tänk på vidsträckta vinstockar och illavarslande murgröna för att inspirera din säsongsinredning. En venus flytfälla eller överflödig ormbunke kan vara ett utmärkt mittpunkt för alla dessertbord och för dem som kanske inte vill ha det långsiktiga åtagandet finns det alltid möjlighet att använda konstgjorda växter. Ett enormt trendigt inredningstema denna Halloween är exemplet möter vetenskapen och vem är inte rädd för att ett naturexperiment går fel? Oavsett om du vill ha en mer prisvärd design eller ett överdrivet lyxtema, se till att hålla ut några växter för att runda ut ditt hem halloween-utseende.

Bild via Cocokelley

Goth

Decor Aid Halloween interiör heminredning trender och idéer med svarta tillbehör

Var inte rädd för mörkret och dekorera med svarta dukar, matt svarta tallrikar och till och med svarta ljus, balansera sedan med grå eller silver servetter och bestick. En annan Halloween-inredningstrend som vinner mycket popularitet är inredning med goth-tema. Använd skalle som accentstycken, mittstycken eller till och med mindre skalle som platshållare. Ett prisvärt dekoreringstips är att måla över plastskallar med mörkare nyanser för att göra det. Detta kommer att göra dessa dekorationer mindre kliché och din gäst kommer att bli förvånad över att du gick med ett så okonventionellt utseende. Svarta och röda rosor lägger inte bara till goth-temat utan lägger till ett skrämmande glamoröst utseende i din inredning. Även när vi söker ett mer elegant utseende rekommenderar våra designers att inkludera några buntar gamla böcker och byta ut dina traditionella ljusstakar mot apotekflaskor. Om du verkligen vill springa till bergen med detta tema kan det bara göra tricket att placera några dekorativa korpar runt. Var utrustad med ditt favorit Poe-citat för att bekämpa eventuella naysayers.

Bild via Liagriffith

Webbplatser

  Decor Aid Halloween interiör heminredning trender och idéer med webb

Oavsett årstid kan närvaron av spindelnät smyga ut någon, så det är bara vettigt att dekorera med banor under Halloween. Denna Halloween-inredningstrend är jättebra, oavsett hur mycket du gör eller inte använder, kommer Halloween-andan fångas. Perfekta ställen för spindelnät är manteltoppar, trappstänger och dörröppningar men begränsar inte dig själv. Det här är en Halloween-inredningsidé som du kan bli galen med. Om du vill uppnå ett klassiskt utseende för ditt parti i år, försök att gå med ett svartvitt tema och använd banor och spindlar hela tiden för att betona detta mycket önskade färgschema. Den här inspirerande trenden är utmärkt för dem som vill att deras parti ska vara mindre om spöken och mer om godis. Subtil användning av banor och till och med spindlar mot den svarta och vita bakgrunden kan hjälpa din gäst att känna sig sofistikerad och glamorös i ditt hem.

Bild via Blommor för penna och papper