Trender för hemfärg

Sammetsoffor i sammet i vewel

2017 är äntligen här, vilket innebär att vi ser fram emot en förändring av takten i alla aspekter av våra liv. Medan vi älskar en övertygande neutral kontrast med hög kontrast börjar vi bli lite uttråkade av de monokromatiska ritningarna som har dominerat inredningen de senaste åren. Under de kommande månaderna kommer vi att fortsätta att krydda våra neutrala paletter med poppar och sprickor med djärva färgval. Kolla in färgerna vi köper för det kommande året.

Dämpade variationer

omklädda vintage kromstolar

Trenden mot dämpade variationer av ljusare färger är något som har haft ett stort inflytande på oss det senaste året och kommer att fortsätta att vara en designinspiration under de kommande månaderna. Medan ljusa färger fungerar bäst i små poppar och accenter, kan en mer dämpad variation införlivas i större strängar. Kolla in de vintage kromstolarna som vi omgjordade med ett dämpat rosa tyg för denna Upper East Side Luxury Condo redesign.

Grays With Little Beige

grå beige modern sammet soffa

Medan khaki och blander beige toner fortfarande är en designfaux pas har vi nyligen införlivat beige bitar med grå övertoner. Vi placerade denna gråtonade beige soffa i vardagsrummet i detta palats från mitten av århundradet på Upper East Side. Tänk på proportioner och form med valfritt färgval. Medan soffans tyg är lite gammaldags, knyter den vinklade formen och de fyrkantiga hörnen det med resten av detta hem.

Grays With a Touch of Color

grå lila tuftad soffa

Vi älskar en solid, kantig grå soffa. Men om en standardgrå färg känns lite opersonlig, överväga sedan att välja ett grått tyg som har lite färg blandat i. I denna lägenhet i New York har vi fått en grå soffa som är infunderad med en purpurfärgad nyans för en uppdaterad variation av den klassiska tuftade soffan.

Jewel-Tone sammetstyg

rubinröda lässtolar

För 2017 kommer vi att lägga vikt vid mer naturliga och kortvariga färgval. Vi älskar juveltoner – rubiner, safirer och smaragder – särskilt som val för sammetfåtöljer och soffor. För att lägga till en färgfärg i biblioteket på denna Greenwich, Connecticut lantgård, hämtade vi en fyrdubbla rubinröda sammetstolar.

Fler juveltoner

safir smaragd sammet tyger

Och om du letar efter ett annat exempel, kolla in de blå sammetfåtöljerna som vi köpte för den här lätta och luftiga Manhattan-lägenheten.

Kalkiga pasteller

robins äggblå färgfärg

Om du vill ändra ditt hemdesignprogram dramatiskt 2017, överväga att måla dina väggar i en ny färg. Även om du kanske inte vill måla hela ditt hem i pastell eller krita, kan mindre rum ha stor nytta av en djärv, ljus färg, särskilt om rummet saknar naturligt ljus. På detta hemmakontor i New Jersey målade vi väggarna i en ljus, krita pastellblå färg. Det uppdaterade inte bara utrymmet utan lyste det också dramatiskt.

Primära färger

våta bar accentfärger

Oavsett säsong eller år kommer vi alltid att älska ljusa poppar i grundfärger. I baren på denna SoHo-duplex fick vi ett tusenskönt underlag för en välplacerad accent.