Trender för kontorsdesign

modern kontorsinredning 2019

När du tänker på det finns inget mindre inspirerande för produktivitet än en generisk kontorsdesign, eller ännu värre, en föråldrad, orolig och rörig kontorsdesign som är en oorganiserad röra hela dagen. Och med trender för kontorsdesign som blir viktigare och viktigare för andan i ett företag, är det bara ännu mer meningsfullt att uppdatera och höja din arbetsyta i hopp om att ge en tröstande och energisk atmosfär. Nu, mer än någonsin tidigare, är värdet av vacker och fördelaktig kontorsdesign en viktig del av att göra varje affärsarbete till en framgång. Med detta sagt, till och med vårt eget team av inredningsarkitekter var snabba att påpeka att kontorsdekor till och med har blivit en del av beslutsprocessen när framtida anställda överväger huruvida de ska acceptera ett jobb erbjudande eller inte, och med kontorstid inte längre din traditionella 9 till 5, det är knappast förvånande.

Tillsammans med livsstil kommer personalens välbefinnande att bli ännu mer i fokus när det gäller moderna kontorsdesigntrender för 2019 och därefter, tillsammans med kreativitetsförstärkande idéer för kontorsdekorationer och bygga en miljö som är utformad för att skapa framgång. Om du vill vara före kurvan med din inredning på arbetsplatsen och skapa det bästa fördelaktiga utrymmet för de människor du har runt dig, kommer du säkert att upptäcka nyckelinspiration från dessa trendiga kontorsdesigner för 2019 och därefter.

Trösta idéer för kontorsdekorationer

moderna trender för kontorsdesign 2019

Att skapa ett hem hemifrån har för närvarande stora kontorsdesigntrender; med mer och mer tid på kontoret är det nyckeln att skapa inbjudande, bekväma och avkopplande utrymmen. Att skapa områden som väcker känslan av ett genomtänkt designat vardagsrum hemma blir en populär väg för att uppnå en sådan tröstande känsla.

Tänk på en plysch och avkopplande kaffeplats med lågt liggande soffbord, växter, bekväma soffor, kuddar och mjuk belysning. Att göra mer intima utrymmen som detta till en funktion i din kontorsdesign kommer att göra hela skillnaden, oavsett om folk väljer att koppla av här eller använda utrymmet för ett informellt möte.

Natur att vårda

moderna trender för kontorsdesign 2019

Moderna kontorsdekoridéer utnyttjar naturliga element och organiska vibbar till fullo, oavsett om det är naturliga material, växter eller helt enkelt inspiration från naturen. Färgscheman har starkt bruna, apelsiner, gröna och ljusare neutrala toner, vilket utstrålar känslan av ett tröstande och välbekant skogsmark.

Material som sten, mörkt trä och naturfibrer används för möbler och mjuka möbler som använder enkla men noggrant designade silhuetter. Lägg till äkta eller fuskpäls och läder för ett plysch och lyxigt uttalande för att framkalla en varm och stilig höstkänsla. Och lägg till massor av växter hela tiden för att hålla luften ren i ditt kontorsutrymme samtidigt som du lägger till livligt liv och energi.

Gott om förvaring

smarta trender för kontorsdesign 2019

När det gäller trender för kontorsdesign och renovering av utrymmet för att inte bara se bättre ut utan också vara bättre att arbeta i, ta in så mycket dolda lagringsenheter som möjligt för att skapa en elegant och minimal arbetsyta som kan skryta med lätta att hämta dokumenthållare och likadana.

Håll inredningen på ditt kontorsarbete minimal så att huvudingredienserna i din dag blir centrala som den städade arbetsytan som visas ovan. Bara tar upp cirka 10 fot väggutrymme, den inbyggda enheten ovan bör fungera lika smart inspiration för små kontoridéer eftersom det knappast tar upp något visuellt utrymme medan färg, liv och nödvändigheter lyser igenom på enkla hyllor och ett måste anslagsvägg.

Växter

bästa kontorsanläggningar

Det finns många fördelar med att ha växter som en del av din kontorsinredning; studier har visat att de kan hjälpa till att minska stressnivåerna i alla utrymmen och effektivt öka produktiviteten. Om det inte räckte för att få dig intresserad av att introducera växter och levande blommor i din kontorsdesign, vad sägs om det faktum att de hjälper dig att uppnå en prisvärd visuellt förbättrad kontorsdesign, vilket leder till lyckligare och friskare anställda?

Många växter kan också arbeta för att effektivt rengöra luften från föroreningar och bidra till att öka luftkvaliteten, samt hjälpa till att reglera luftfuktigheten och lukten inuti. En blandning av felaktiga växter och suckulenter kommer att lysa upp din kontorsinredning och skapa ett lyckligare och hälsosammare kontor runt om. Och om du verkligen vill göra ett uttalande med en nick till hållbarhet, ger levande väggar ett arkitektoniskt kunnigt tillvägagångssätt för att införliva så mycket växtliv som möjligt, utan att ta upp värdefulla kvadratmeter.

Skiktade strukturer

konstnärliga trender för kontorsdesign 2019

Kall- och reservkontorsdesigner kommer alltid att framkalla en livlös energi, medan lager och lager av textur och färg känns rätt just nu och ger med sig humörförbättrande element. Kontorsdekor handlar inte längre om cool minimalism eftersom vi ser massor av texturer införas för att göra kontorslokaler mycket mer inbjudande. Introducera lager av textur via mattor, mjuka möbler, intilliggande tryck och mönster, och en mängd övergångsinredning hjälper till att ge djup till en kontorsdesign och skapa intressanta kontaktpunkter som dessa utrymmen tyvärr saknar.

Prova att lägga olika texturerade kast och kuddar, från läder till fårskinn till en robust ullblandning eller följ en varm neutral soffa med ett sidobord av metall och sten i ditt mottagningsområde för att verkligen få det att springa. Välj överdådiga, livliga färger och finish och välj olika toner och nyanser för att göra ditt utrymme ännu mer inbjudande.

Återanvänd och återvinn

retro kontorsdesigntrender 2019

Användningen av återvunna material och återanvändningen av tidigare möbler och tillbehör presenterar kraftigt under 2019 inredningstrender, så det är bara vettigt att det också dyker upp i kontorsdesignidéer och med goda skäl. Att vara miljömedveten om din kontorsdesign hjälper dig inte bara att skapa ett speciellt och unikt kontorsutrymme utan det hjälper också till att minska din påverkan på miljön.

Det finns så många smarta kontorsdesignidéer där ute för att utnyttja återvunna material på bästa sätt, från återvunna trämöbler till väggbeläggningar gjorda av återvunna material till att återcykla de gamla kontorsmöblerna du funderade på att bli av med. Om du är miljömedveten på ditt kontor, låt det påverka ditt kontor på arbetsplatsen. För att göra detta utan att bli så tungt eller för snyggt, håll utseendet minimalt och praktiskt utan att vara för kreativt eftersom du vill att din arbetsyta ska bli välbedömd och professionell.

Slående färger

snygga trender för kontorsdesign 2019

Glöm tonalkontor där hela utrymmet ägnas åt endast en eller en handfull neutrala färger. Enfärgade kontorsdekoridéer är grundligt daterade och oinspirerande, minst sagt. Istället introducerar du slående färgpaletter och fascinerande mönster för att ta deras plats. Kalla och strama, alla neutrala kontorsdekorationsfärgscheman gör ingenting för komfort eller kreativitetsnivåer, så omfamna djärva färger i din kontorsinredning så att den inte blir lika allvarlig klinisk.

Många av de färger vi ser trenden när det gäller ett hems inredningsdesign ger bra alternativ när man överväger även trender för kontorsdesign. Speciellt om du letar efter idéer om hur du designar ett produktivt kontor. Tänk juveltoner; djupa gröna, blå och purpurfärgade, samt höstliga nyanser som orange, vinrött och brunt för en touch av lågmäld vardaglig glamour. Använd färger med mycket djup till dem och var inte rädd för att bli stora – från målarfärger till mattor, din kontorsdekor bör bjuda nyfikenhet och väcka intresse direkt.

Underbara metaller

inspiration för metallkontorsdisk

Vi föreslår inte att du pläterar ditt kontor i guld men att låta metalliska influenser med hög glans och matta ytor och möbler för att återuppliva din kontorsdesign gör det till en värld av gott. Metallics har starkt de bästa trenderna för kontorsdesign 2019 för att öka både kreativitet och produktivitet – från väggbeklädnader med en extra bit metallisk glans, till inramad väggkonst i metalliska nyanser, de kommer också att arbeta för att reflektera ljus och få utrymmet att visas större – precis som speglar och reflekterande ytor gör det enkelt.

Guld-, brons- och silvertoner fungerar bra för utspridda möbler och som metallben på soffbord, sidobord och sittplatser för att ge lite vardaglig elegans till ditt arbetskontorsinredning. Metallics är också bra för små kontoridéer, eftersom du inte har så mycket utrymme att leka med och behöver skapa en avundsvärd wow-faktor på ett annat sätt. Med det sagt kommer alla vita kontorsdiskar och arbetsytor att hålla området större, renare, modernare och bäst av allt, tidlöst.

Gammal vs Ny

övergångstrender för kontorsdesign 2019

En av våra favorittrender för kontorsdesign från 2019 är återställningen av att placera både vintage- och nya möbler för ett helt unikt, lager och välbedömt utseende. Om du har äldre kontorsmöbler som är tidlösa i överklagande, omfamna dem samtidigt som du håller din vision öppensinnad så att du kan införliva några moderna tillägg för att skapa en skarp kontrast som kommer att hålla ögat i rörelse. På baksidan av det, om ditt kontorsutrymme är arkitektoniskt modernt och uppdaterat, ta med några vintage- och antikvaror och tillbehör för att ge djup och välbehövlig karaktär i hela rummet.

Ultramoderna glasbyggnader kan mjukgöras med mässing, brons och guldpåverkan, tillsammans med bekväma skinnsoffor med ett äldre utseende och etnisk-inspirerade tryck och mönster för att verkligen få det att leva. Ett äldre kontorsutrymme kan tas in i 21st århundrade med högteknologiska sittplatser och levande väggar. Kontrast skapar ett kreativt och intressant utrymme, så låt dig inte gifta dig med både det gamla och det nya tillsammans för den ultimata kontordesigntrenden.

Geometriska mönster

djärva kontorsdesigntrender 2019

När det gäller de mest moderna trenderna för kontorsdesign 2019 var geometriska mönster alla ilska vid den senaste inredningsdesignen, eftersom de vackert hjälper till att skapa ett intressant utrymme samtidigt som de förbjuder vanliga väggar samtidigt med en mer spännande grafisk uppsättning skriva ut kommandon. En av våra favoritanvändningar för geometriskt mönster i en kontorsdesign är att använda den på glasavdelare.

Gräv de tråkiga tillverkade partitionerna du är vana vid att se och öppna din kontorsdekor med ett geometriskt mönster över glaspaneler (idéer som detta skapar djup och intresse för din kontorsdesign). Vad sägs om geometriska planteringsmaskiner i kaffeområdet eller geometriska sidobord i receptionen för att hålla utseendet konsekvent och inte distraherande? Glasväggar fungerar också bra för att inte bara definiera din kontorsdesign, men de hjälper också till att göra det verkar större, inte blockera nödvändigt dagsljus, och de är grundligt moderna samtidigt som hela kontorsytan verkar mer uppdaterad, unik och bäst av allt lyxigt.

Gå smal och snygg

minimala trender för kontorsdesign 2019

Genom att välja att använda ett nästan knappt kontorsdesignkoncept kommer du att se till att ditt kontorsutrymme är tidlöst och helt fritt från någon röran eller störningar. Dessutom kommer det att ge dig mycket mer golvyta, särskilt om du vill utnyttja en kombinerad konstnärs studio och arbetsyta på bästa möjliga sätt eller om du behöver ett stort utrymme för framtida möten runt ett stort konferensbord.

Som när det gäller strålande kontordesigntrender kan ibland de mest subtila stylingtrådarna göra ett mycket större uttalande än du någonsin skulle ha trott när de har smarta kontordesignidéer, ser helt unika ut och har smarta lagringslösningar som ingen någonsin har sett. Ta kontorsidéerna som visas ovan, se till att utrymmet är oändligt inspirerande med sin överdimensionerade kantiga glasvägg och den extremt häftiga inbyggda arbetsytan, men utan noggrann övervägande och ett öga för geniala designlösningar kunde rummet ha gått en helt oinspirerande designriktning .

Bilder via Pinterest