Trundle Ideas Idéer

Om du vill fatta ett beslut mellan en våningssäng eller en extra säng har du antagligen barn. Det finns också möjligheten att du är en person som antingen vill beakta utrymmet eller vill utnyttja det utrymme du har. Båda alternativen är utmärkta för möbler för barnens sovrum, och båda alternativen kommer att frigöra utrymme för andra barnkammarmöbler, leksakslager eller en lekplats. Men om du väljer ett av dessa två köp, bör du först ställa dessa frågor för att undvika att göra fel val för din familj.

  1. Är minst ett av dina barn gamla nog att sova på våningssängen? Medan våningssängar kan vara ett bra val för barn, gör den stora höjden på en våningssäng det osäkert för ett yngre barn som fortfarande rullar ur sängen. Om du köper en säng nu och du har problem som ditt barn kan uppleva på en våningssäng kan du överväga att använda veckan eller vänta tills dina barn är gamla nog för att hantera den högre sovhöjden. Många tillverkare rekommenderar att ett barn är äldre än sex år innan det köper en våningssäng till ett barn.
  2. Om du har ett barn som är tillräckligt gammalt för att sova i den övre våningssängen, kan ditt barn klättra upp stegen till den övre våningssängen? Våningstegar har sin egen känsla när de går av och på. Om du vill köpa en våningssäng ska du först titta på stegarna i möbelaffärer och om ditt barn inte känner sig bekväm med stegen känns, överväga en utdragbar säng eller annat sängkläder alternativ.
  3. Även om det finns en höjdskillnad, har både våningssängar och en trillebädd en övre och en nedre säng. Kan du och dina barn rimligt acceptera vem som sover på den övre våningssängen och vem som sover på den nedre våningssängen? Uppenbarligen, om du köper en av dessa två typer av sängar till dina barn, måste du hitta ett slags sovarrangemang för dem, och de måste känna till dessa arrangemang. Innan du gör några inköp ska du visa dina barn bilder av båda sängarna och se om du alla kan arbeta tillsammans för att ta reda på vilken typ av sängkläder som är bäst för din familj. Om du känner dig obekväm när det gäller strider runt den övre eller nedre kajplatsen bör du först tänka på om du behöver titta på en annan sängsäng eller om du måste vänta på att ditt köp ska avslutas med ett acceptabelt avtal som fungerar för alla. Ibland hjälper idén att behöva vänta på att barnen kreativt löser problemen de kan hantera och hjälper alla att fatta ett bra beslut som alla kan leva med.
  4. Både våningssängar och byxor har olika aspekter av rymden. Kan du tillfredsställa det extra utrymme som krävs för något av dessa sängkläder? Våningssängar inkluderar vanligtvis en stege till den övre våningssängen i slutet av våningssängsstrukturen. Om inte, finns det en stege som börjar från sidan av sängen. Om en stege är inbyggd i sängramen, kan barnet klättra på stegen? Om sängramen har en fristående stege som sticker ut från sidan av sängen, har du utrymme för stegen att sticka ut från sängramen? Å andra sidan behöver en rullande säng tillräckligt med utrymme för att tas ut. Vilket extra utrymme är bäst för ditt rum?

När du tänker på dina barns fysiska utveckling och temperament och deras sovrums storlek och form och ställa frågor som dessa kan du se om en våningssäng eller en extra säng är det bästa sovrummet för din familj. s behov.