Trundle-sängar för barn

Barns utdragbara sängar är funktionella, eleganta sängar med underlägg som gör att sängen kan rulla under filten när den inte används. Vissa valsbehållare kan placeras under befintliga våningssängar om storleken på den höga bäddsramen gör det möjligt att rymma valsbehållaren. Att maximera utrymmet i ditt barns sovrum kommer att orsaka mer huvudvärk eftersom din son eller dotter fortsätter att lagra fler läroböcker och lagra fler och fler favoritleksaker. Med ökande år ökar intresset för olika fritidsaktiviteter. Lagringsutrymme för all sportutrustning, böcker, CD-skivor och kläder är svårt att hitta om ditt barns rum redan är fullt med en vuxen säng. Uttagssängar är ett utmärkt utrymmesbesparande alternativ.

När ditt barn når en viss ålder kan din son eller dotter vilja att deras vänner ska stanna över natten. En utdragbar säng för barn kan bekvämt förberedas och läggas undan på några minuter om kompisen har lämnat. Extra sängar kan köpas i olika storlekar och bör matcha barnets ålder. Om ditt barns rumsstorlek tillåter det, kan du välja en extra säng för vuxenstorlek för äldre barn. Detta kan pågå fram till tonåren, när en vuxenstor utdragbar säng kan vara deras nästa steg.

Förmånerna för föräldrarna är inte bara en mer lämplig användning av lagringsutrymmet för de gamla barnen. Sovrum, men de kan senare använda en loftbädd som reservbädd när deras avkommor har lämnat för högskola eller universitet och förskolan har blivit ett besökares gästrum. En träbäddsoffa med utdragbar säng och utdragbar säng ser attraktiv ut i ditt rum, som kan användas som ett arbets- eller hobbyrum under veckan, men fungerar också som ett gästrum på helgerna.

Vissa rullbehållare har till och med lådor för extra lagringsutrymme, vilket gör dem till den ultimata utrymmesbesparande möbeln i ditt hem.

Att köpa en extrasäng för barn är en bra investering med fördelar för barn och deras föräldrar. Om du funderar på att köpa en rullande bädd som passar under en våningssäng eller en våningssäng, se till att den överensstämmer med tillverkarens rekommenderade våningssäng eller våningssäng innan du installerar din nya trillbädd under den befintliga ramen.

Eftersom flyttning inte bara är en av de dyraste utan också en av de mest stressande aktiviteterna i något liv, behöver våra barn inte växa så drastiskt och dyrt när de köper möbler och deras behov förändras.

Att anpassa sig till förändringarna i livet genom att köpa en hopfällbar säng, vare sig det är en hopfällbar säng för barn eller en hopfällbar säng för vuxna, kan spara dig mycket huvudvärk på kort sikt och massor av pengar på lång sikt.