Turtle Bay utomhusutrymmen

turtle bay efter

Den frenetiska takten i New York är otvivelaktigt tilltalande, men det driver också stadsbor att söka efter lugna fristäder inom stadens gränser. Därför kontaktade en Turtle Bay-familj med två små barn Décor Aid för att förvandla sitt radhus till ett lugnt hem.

Innan

Turtle Bay kök

Efter

turtle bay efter

Radhuset med fem nivåer var begränsat av rymden och saknade en uppsjö av solljus, så vår mästerskapare planerade att lysa upp och optimera utrymmet med anpassade valnötväggsenheter och lugnande neutrala färger. Den här familjen bad om en strömlinjeformad, genomskinlig känsla, så vi hans massor av förvaringsalternativ bakom anpassade enheter från golv till tak. Våra kunder ville ha möjlighet att underhålla, så vi lade till en dold våt bar bakom en av valnötväggsenheterna. Ett kök på andra våningen sparar resor upp och ner för trappan medan du underhåller, och baren kan lätt undanstoppas när den inte används.

Innan

sköldpadda matsal

Efter

turtle bay matsal

Med en affinitet för art deco-armaturer och möbelstycken placerade vi dessa moderna detaljer mot de traditionella arkitektoniska elementen i familjens pittoreska brownstone. Originalstycken från mitten av århundradet, inte reproduktioner, var viktiga för våra kunder. Och så sökte vi på loppmarknader, vintageförsäljare och fastighetsförsäljning för att få det exakta utseende som vår kund ville ha. För att återspegla vår kunds persiska arv hämtade vi en noggrann samling mattor i hela hemmet.

Innan

Turtle Bay bakgård

Efter

Turtle Bay bakgård

Vi skapade en imponerande entré med ett refinished trägolv, som präglas av en art deco-spegel som är original till huset. Glittrande ljuskronor i hela rymden knyter utseendet ihop.

Innan

Turtle Bay sovrum

Efter

Turtle Bay sovrum

För master-sviten skapade vi en oas för föräldrarna med ett överdådigt badrum som helt är utrustat med Calacatta-marmor, skräddarsydda träskåp, ett ovalt badkar och en dusch med regndusch. Med eleganta neutrala tyger, träbitar och art deco-belysning skapade vi ett spektakulärt masterbadrum.

Innan

Turtle Bay inbyggda bokhyllor

Efter

Turtle Bay inbyggda bokhyllor