Uppdatera minimalistiskt utrymme

soho duplex redesign

Vi älskar de rena, skarpa linjerna i ett modernt hem och lugnet som kommer med ett minimalistiskt utseende. Men vi har alla sett vita modernistiska hem som uppriktigt sagt kan kännas lite intetsägande. Sanningen är att ett hem inte ska se ut som ett museum. Ett hem ska se ut som en plats där verkliga människor bor. För att lägga till lite karaktär till ditt modernistiska palats, utan att offra din estetik, följer du guiden för att uppdatera ditt minimalistiska utrymme.

Texturerat mattor

område mattor struktur modern minimal

Ett sätt att vara trogen mot en minimalistisk färgestetik, utan att ditt hem känns kallt, är att integrera texturerade mattor i ditt utrymme. Välj ett levande geometriskt mönster som innehåller neutrala färger för en fräsch, elegant, modernistisk atmosfär.

Och om du letar efter lite inspiration på texturerade mattor, kolla in den vi använde i vardagsrummet i denna Westchester hemdesign.

Färgglada konstböcker

konstböcker färgglada modern minimal

Bara för att du bara gick en konsthistorikurs på college betyder det inte att du inte kan dekorera din lägenhet med konstböcker du inte har läst. Sätt ut din inre kurator genom att selektivt placera färgglada konstböcker runt ditt vardagsrum och andra gemensamma utrymmen.

Om du letar efter exempel på färgglada tillägg, kolla in soffbordet från den här New York-lägenheten som vi redesignade.

Kasta mattor

kasta mattor mönster modern minimal

Ett av de enklaste sätten att lägga till karaktär till ett minimalistiskt utrymme är att införliva färgglada kastmattor. Medan en områdesmatta ska hålla fast i neutrala färger, välj något ljusare och mer färgstarkt för ett kast. Dessa kan bytas ut under året, så var inte rädd för att välja något som är säsongsmässigt lämpligt.

Och om du letar efter lite inspiration, kolla in vår guide till geometriska kastmattor.

Bild via CB2.

Mässings arkitektoniska objekt

mässing geometriska arkitektoniska objekt

Ett sätt att krydda en elegant, minimalistisk estetik är att införliva mässingsföremål i din foajé och vardagsrum. Arkitektoniska föremål står i kontrast mot neutrala toner och solida mönster och skapar ett distinkt samtida utseende.

Kolla in den här foajén vi stylade, också från vår Westchester redesign.

Trämöbler

trä mitten av århundradet dansk teak

Om en modernistisk estetik från mitten av århundradet passar dig, överväga att integrera några träbitar i ditt utrymme. Massiva teakstycken och dansk design kommer alltid att komplettera elegantare och modernare inslag i hemmet.

Kolla in frukostbordet i trä och matchande stolar från en redesign av Upper East Side som vi gjorde för en reklamchef.

Fet konstverk

abstrakt expressionism modernt vardagsrum

Vad går bättre med moderna möbler än modern konst? Om du försöker hitta sätt att lägga till karaktär i ett minimalistiskt hem, lägg sedan till några konstverk. Ljusa och levande färger kommer att dyka upp mot en vit bakgrund och ge dina gäster något att ta hand om.

Kolla in biten vi installerade i detta Manhattan-vardagsrum.

Lägg i kuddar

kuddar färg vardagsrum

På samma sätt som mattor kan kuddar lägga till en nödvändig dos färg eller mönster i ditt vardagsrum. Och som kastmattor kan kuddar bytas ut hela året så att du kan välja saker som är både moderna och säsongsmässigt lämpliga.

Kolla in kuddarna vi placerade i denna Soho Duplex redesign.

Helt naturligt

trä naturligt vardagsrum modernt

Du behöver faktiskt inte våga utomhus för att ta med dig en bit natur, men överväga att integrera några mer naturliga element i ditt moderna utrymme. I synnerhet gröna växter gör underbara tillägg, och vi älskar mer dekorativa föremål som innehåller trä.

Kolla in de naturliga elementen i spel på vår Luxury Condo Redesign på San Franciscos Market Street.