Upper East Side vardagsrum

möbelarrangemang flera soffbord

En familj på fyra som bodde på Upper East Side ville ge sitt vardagsrum ett behov av färgsteg och skapa en modern, lyxig känsla i sin lägenhet. Men vi fann att deras överdimensionerade bruna soffor och tauväggar trängde ut solljus, vilket gjorde det svårt att skapa det utrymme de ville ha.

Före efter

familjens formella rum väggkonst

Som ett dubbelrumsutrymme behövde vardagsrummet både vara lämpligt för att vara värd för gästerna och vara bekvämt nog för en spelkväll i helgen.

Före efter

familje formella rum inredning idéer

Subtila, grå väggar reflekterar ljuset lättare, medan halvblank vit accentuerar rymdets kronformning. En högblank silkeullsmatta från ABC Home ger också utrymmet en ljusare, ljusare känsla.

Före efter

familjens formella rum lucite konsol

På Decor Aid ger vi våra kunder tillgång till exklusiva handelsrabatter, så vår kund kunde sträcka ut sina budget- och källbitar från Edward Ferrel + Lewis Mittman, förutom en triplett av armaturer från Y Lighting.

Före efter

familjens formella ingång till rummet

Genom att ta färgkoder från vår kunds befintliga konstverk kunde vi peppa i streck av färg genom hela rummet och fick en färgstark samling textiltyger och dekorativa föremål. A

Före efter

familjens formella foajé