Urban Loft med eklektisk belysning

urban loft galleri vägg

För en elegant upplevelse av ett industriellt utrymme har detta urbana loft från Decor Aid – som presenteras i HGTV – en skarp svartvitt färgpalett samt moderna möbler med levande accenter. Eklektiska armaturer sträcker sig mellan våningarna för att framhäva loftets höjd.

urban loft galleri vägg

Att blanda taknivåerna ger denna lägenhet en loftliknande, luftig känsla. Stora fönster släpper in massor av ljus och en strömlinjeformad trappa i metall och trä med massor av öppet utrymme blockerar inte siktlinjer över rummet.

urban loft sektion soffa

Att välja några svarta accenter som trappstången och fåtöljen ger en skarp definition av vardagsrumets öppna layout.

urban loft eklektisk belysning

Ljusa färgade kuddar och en matta ger ett levande färgstänk till vardagsrummet, där silver och grått är bakgrundsneutralerna. De mjuka böjda formerna av både sektions- och ottomanska är familjevänliga men ändå helt sofistikerade val.

urban loft hästhuvud fotografi

Det här fantastiska vardagsrummet är som att gå in i ett modernt konstverk med sina djärva grundfärger och starka grafiska former. Vita väggar och svartramade fönster ger en skarp effekt.

urban loft master badrum

Den svarta och vita basen på detta hems palett fungerar som en språngbräda för fantasifulla lager av ljusa färger och djärva mönster. Här blir en liten krok över köket till ett levande hemmakontor med tropisk grön tapet.

urban loft betong spis

För detta urbana, moderna kök, den svarta kakelplattan och mönstrade grå och vita golvjazz upp i de grundläggande vita skåpen.

urban loft svartvit konst

En spännande blandning av kakel i svart, grått och vitt mönster dekorerar kakelgolvet i detta badrum och fyller det med energi och rörelse.

urban loft järn dusch

För att släppa in naturligt ljus i detta sovrum som en gång var lika mörkt som en grotta, lade designarna till ett stort industriellt fönster. På väggarna ger silver tapet subtil textur till utrymmet.

urban loft badrumsspegel

Träfängan och de guldfärgade metallacenterna hjälper till att värma upp badrumets mörka palett och den vita tunnelbanan. Det är ett val som hindrar stadsrummet från att kännas för starkt.

urban loft svart kakel backsplash

Djärva svarta ramar ihop med vit tunnelbana för att få denna duschkabin att kännas som en blandning mellan en tunnelbanestation och en telefonbås. Det är urban chic med en fantasifull twist.

urban loft valnöt trä bar

urban loft maskulin badrum