Väggdekor utan borrhål

Sidor används för att skydda en byggnad från regn, vind och andra hårda element. De kan vara i form av plast, trä, metall eller cement fäst vid strukturen. För att undvika att skada det medan du dekorerar ditt hem, finns det några alternativa sätt att hänga på en väggdekor utan att borra sidosidan, till exempel:

Dubbelsidig självhäftande tejp

Sidor är gjorda av olika material, varav ett är plast. En dubbelsidig tejp är ett bra val för att inte borras när du hänger upp en väggdekor. Inget mer hammarslag för att fästa en dekor. Allt du behöver göra är att besluta om något lätt i vikt eftersom band inte är så robusta.

apakrok

Inbyggda krokar på baksidan av dekorerna är redan populära alternativ till naglar. Detta är perfekt för träpaneler där du kan pressa den lilla kroken mot den. Det kan vara ett väderbeständigt trä som redwood och cederträ eller en billigare version, nämligen plywood. Krokar skapar ett renare resultat som är mer bekvämt att använda. Till skillnad från tidigare, där du behöver hänga dekorationer på väggen med borrar, med teknikens utveckling, är allt bara ett steg bort.

3M upphängningsremsa

Hänglistor passar bäst som tejp på plast- och metallpaneler. Eftersom de är av högkvalitativt material klistrar ränderna som lim på ytan. Även om de är starka, är dessa inte lämpliga för stora dekorer, eftersom materialen endast är konstruerade för en genomsnittlig belastning.

Vinylsidakrok

Du behöver inte borra eller använda en hammare, bara skjuta den under vinylpanelen så har du en krok för din järnväggdekoration. Med en kapacitet på upp till 10 kilo kan den fästas och tas bort när som helst. Den är designad speciellt för vinyl, som är en praktisk krok som vanligtvis finns i en uppsättning av fyra. Tillverkad av små metaller vars två ändar är böjda. Den ena änden tjänar till att fästa, medan den andra änden tjänar till att hänga dekor.

superlim

Om du snabbt behöver hänga en dekor utan att skapa ett hål, rekommenderar jag att du använder ett superlim för att hålla den på plats. Den har en styrka som kan hålla med bara en droppe vikt. Du kan dock inte överföra det från ett ställe till ett annat.