Våningssängar för barn

Barnsängar ändras med åldern. Så varför blir så många föräldrar förvånade när deras barn ber dem om nya möbler så snart de når just den åldern? Kanske tvillingarna inte vill dela en dubbelsäng längre, och då behöver bror och syster inte bara nya sovrumsmöbler, utan också separata rum!

Varje förälder med mer än ett barn måste hantera detta problem, och ens ensamma barn skulle inte vara nöjda om de använder samma möbler under hela livet! Möblerna för barns rum ändras med åldern, och du måste förbereda dig för det och fastställa en budget. Du kan muta dem till viss del genom att köpa en bäddsoffa som är lämplig för övernattningar, även om detta inte alltid är en acceptabel lösning på ett äldre problem.

Här är några idéer till spjälsängar som kan hjälpa till att förbättra situationen. Du kan välja mellan tre grundläggande sängar: våningssängar, enkelsängar och dubbelsängar. Ditt val kan påverkas av det tillgängliga utrymmet i sovrummet och även av antalet rum och de barn du har.

Våningssängar för barn

De flesta barn älskar våningssängar, och problemet är i allmänhet inte om de gillar det eller inte, utan argumentet om vem som får översta våningen. De har en rad alternativ med våningssängar: de kan vara två-över-tvilling, två-över-full eller full-över-full, beroende på hur många barn du måste rymma.

Om du har tillräckligt med utrymme är det bäst om du har tillräckligt med utrymme, eftersom varje barn har mer utrymme och övernattningar är lättare att organisera. Faktum är att en tvilling-över-full upptar nästan samma utrymme som en full-över-full, och Classics 4.0-versionen av den senare är 84 tum lång, 60 tum djup och 79 tum hög och finns i vit eller sadelbrun trä.

Måtten på samma linje i Twin over Full är bara 1 tum djupa, resten är samma. Var och en av dessa sängar kan delas upp i enkla enkelsängar eller dubbelsängar. En tvilling över tvilling har samma storlek som den fulla men 45 "djupa och sparar 15 tum utrymme." Som jämförelse – i allmänhet mindre totalt sett.

Däremot erbjuder Legacy en dubbelsängsloftsäng för att utnyttja det begränsade utrymmet. Detta kan ordnas för att sova tre i ett rum 121 "x 82" och höjden är 72 tum. Det finns flera enheter som passar under den, till exempel en byrå, ett sängbord, en bokhylla, en byrå och till och med barnstolar. Enhetens ändskenor fungerar som stege, även om en valfri stege finns också.

Vanliga sängar för barn

Om du inte gillar idén om en barns våningssäng eller har ett sovrum för varje barn, har du ett brett urval av enkelsängar, dubbelsäng eller tvåbäddsrum. Ett exempel är Molly dubbelsäng från Hillsdale Furniture, en gammaldags säng med en bredd av 39,5 tum, medan hela sängen är 15 tum bredare. Sängkläder finns för varje kön.

Twin Panel Classics från Universal ser fantastiskt ut i alla vita och är 46 tum breda och 84 tum långa. Den är lämplig för barn i alla åldrar och storlekar. Jaidyn Cribs erbjuder valfri förvaring under sängen, men för något speciellt kan du välja Jaidyn Youth Day Bed.

Dagssängar och bäddsoffor: perfekt för övernattningar

Signatur anser att ett barns sovrum vanligtvis är mindre än föräldrarnas sovrum och att detta vanligtvis utnyttjar det tillgängliga utrymmet mest. Dagssängen är 83 "lång och 41" bred och är en soffa om dagen och en säng om natten. Detta skiljer sig från en bäddsoffa genom att den inte förändras – lägg bara lakan, lägg till en täcke och soffan är en säng!

När allt kommer omkring kanske du till och med bestämmer att en bäddsoffa är den mest lämpliga formen av barnsäng och soffan dras ut på natten. Många barn vill ha en extra säng i rummet för att övernatta. Du kan spara utrymme genom att köpa en bäddsoffa som dina barn kan sitta på, men konverterar till en säng om deras bästa vän inte är där.

Det finns ett stort urval av barnsängar. Oavsett om du väljer våningssängar för barn eller vanliga sängar, se till att dina barn gillar dem. Våningssängar är populära bland barn och tonåringar, och även om du bara har ett barn kan de bjuda in en av sina vänner att sova. De kommer att älska dig för det!