Vintage heminredning

Hur man dekorerar med vintagemöbler

Planera vår inredningsvignett för tredje året i rad för välgörenhetsbutik Housing Works årliga Design On A Dime-showcase fick oss att tänka på, vad är de bästa sätten att överväga att blanda gamla och nya designobjekt och möbler till ett hem fullt av personlighet och unika uttalanden. Vi gav Dècor Aid-designers uppdraget att komma med ett snabbt fuskark om hur man lägger till vintage heminredning i hela ditt utrymme, eftersom ett av de största misstagen de ofta stöter på när de reser till en ny kunds utrymme är att hitta rum som är låsta till en, fast designestetik – som råkar vara ett av de enklaste sätten att känna sig uttråkad av ditt hems styling.

Genom att lägga till doser av vintage cool i hela ditt hem får du inte bara njuta av spänningen i den prisvärda jakten, utan du får också införliva fynd som har en äkta enastående anda och historia. Håll ditt sinne öppet eftersom du aldrig vet vad du kommer att stöta på och det kan bara överraska dig, särskilt när du överväger det värde du får för begärt pris. Från middagsuppsättningar till djärva, uttrycksfulla konstverk, binda ihop det hela genom att hålla alltets balans balanserad och se till att bara lägga till det som ringer till din stil och vara kräsen, det är ju någon annans avfall. Och glöm inte att kolla in bokavsnittet på ditt lokala vintagestil för sällsynta, salongbordböcker och konsttomter att dekorera med.

Kom ihåg att redigera, vilket hjälper dig att finslipa din egen sanna stil och hålla allt väl övervägt och harmoniskt.

Ram A Cherished Scarf

Vintage dekoration knep

En av de mest prövande sakerna med att samla in nya halsdukar överväger det bästa sättet att visa upp sina härliga tryck som helhet eftersom det är nästan omöjligt. Genom att inrama dem får du chansen att visa upp sina underbara, energiska mönster samtidigt som du lägger till djärva färger och personlighet. Tack vare sin storlek ger de ett betydande tillskott till alla rum i ditt hem.

Bild via Franki Durbin

Leta efter Regal Vintage Home Decor Pieces

Vintage dekorationsinspiration

De snygga bokhyllorna ovan framkallar en elegant, dekadent attityd samtidigt som de ger rummet en sammanhängande attityd tack vare sin skala och invecklade formdetaljer. Och även om arvsvärdiga bitar inte är de lättaste att stöta på, när du hittar dem finns det tillfredsställelse att få när du lägger till vintagebitar som också råkar skryta med extra lagringsutrymme. Notera den symmetri som hyllorna presenterar lånar ut rummet genom att placeras på avstånd från varandra medan du markerar det inramade trycket vackert. När du är på jakt, leta efter rena linjer och intressanta former och finish för bitar med enastående personlighet. För att göra det till ditt kan du också uppdatera nya poäng med en burk färg och ny hårdvara.

Bild via mäklare

Källa Vintage Dresser Mirrors

Tips för att dekorera med vintage hemtillbehör

Vintage-speglar kan få ett utrymme att se ljusare och mer glamoröst ut, och när de placeras på oväntade sätt som det coola huvudgaveln ovan, kan de också fungera som funktionella dekorativa tillägg. Dessutom är de relativt lätta att hitta i alla begagnade eller skräpbutiker till betydligt låga prispunkter.

Bild via SF Girl

Skapa en vinjett av konstverk

Tips för dekoration för vintagekonst

Att skapa en gruppering av inramade foton och porträtt är ett av de enklaste sätten att ge liv åt alla rum när man tänker på hur man lägger till vintage-dekor i ditt hem, och ger dig en rolig, konversations utgångspunkt.

Bild via antropologi

Håll färgpalett Moody

Hur man dekorerar med vintagemöbler

För en känsla av enkel sofistikering och för att undvika en alltför vintage, kitsch attityd, håll dig med en grundläggande färgpalett som är mörk och lynnig. Den djupblå väggen ovan gör inte bara de dekorativa bitarna pop, det ger dem också en nykterande, vuxen vädjan.

Bild via Design Nashville

Blybild via stugjournal