Vinterhem Essentials

snygga vinterhem nödvändigheter

Med överraskande väderhöjder och nedgångar fortsätter att drabba mycket av landet, vi tittar på vinterhemens väsentligheter för att hjälpa dig att överleva resten av den kalla årstiden i tröstande stil.

Från mysiga filtar till en uppdatering om säsongsbelysning, här är vad Décor Aid inredningsarkitekter anser måste-ha för ditt hem den här säsongen.

Ljus

vinterhem väsentliga ljus

Eftersom du förmodligen har massor av hemdoftar som du har gett dig under semestern och väntar redo att brinna, skapa stämningsfulla doftberättelser i hela ditt hem för att beteckna säsongens glada stämning.

Lugnande omgivande belysning

vinterens väsentliga belysning

När du förbereder ditt hem för vintern, skapa en mer intim och varm känsla genom att byta glödlampor till lägre watt för en mer lugnande glöd på kvällen.

A Trove Of Books

vinterhem väsentliga böcker

Under hela säsongen kan du fylla på så många inspirerande läsningar du kan så att du kan krypa i din favoritläsekrok och drömma bort.

Mysiga textilier

vinterhem väsentliga filtar

Omge dig med en rad eleganta filtar och täcken för att bättre hölja dig själv i komfort och gå efter tunna, men ändå tätt vävda fynd som blir lättare att förvara när det blir varmare.

Blandade strukturer + material

vinterhem väsentliga blandade texturer

Även om det är en beprövad dekorationsprincip för användning året runt, när det blir svalare ute, skapa visuellt intresse genom att ta med en mer smidig uppsättning filtar, kast och texturer för att omedelbart öka värmen.

En plysch badmatta

vinterhem väsentliga badmatta

Eftersom det kan vara en lugnande fristad, och det finns inget så häpnadsväckande som att gå på ett kallt golv på morgonen, uppdatera din golvmatta på badrummet för något mer plysch och tröstande under foten. Tillfredsställelsen att gå ut ur en varm dusch på en överdådig badmatta under kalla vintermånader kommer att erbjuda dagliga fördelar.

Vinterhusskor

Uppdatera dina husskor när det blir kallare för att hålla fötterna varmare med vadderade alternativ som har ett tjockare foder utan att skimma av vardagens stil. Dessutom kan du hitta välgjorda alternativ för under $ 20 hos poäng av online-återförsäljare.

Öppen spis Verktygssats

vinter hem väsentligheter öppen spis set

George Nelson för Herman Millers eldstadsverktygssats kommer att förbli ett evigt chic tillskott i ditt hem säsong efter säsong så att du kan hålla dig varm med tankeväckande, upphöjd Mid-Century Modern-inspirerad design. När allt kommer omkring, vem gillar inte att samlas runt en toasty och tröstande eld?

Fondue Pot

vinterhem essentials fondue pot

För när det är för kallt att gå ut, sätt upp en spelkväll och samla runt en fonduekruka för historia och för att komma ikapp varandra.

En snygg luftfuktare

vinterhem väsentliga luftfuktare

Eftersom värme kan orsaka kaos på hår, hud och bihålor under vintern, ta med en smart och snygg designad luftfuktare för att bekämpa säsongens hårda element inomhus.

Startfack

vinterhem väsentliga startfack

Perfekt för en extra stor mudroom och små lägenheter lika, en elegant bagageutrymme kommer att vara till nytta för säsongens kraftiga regn och snö, och de kan köpas billigt att starta. Ännu bättre om du klädde din med stenar för att absorbera fukt så att dina skor håller sig torra.

Kälke

vinterhem väsentliga antika släde

Om du har plats för en och en brant gård, kommer en vintage-släde att tillbringa tid utomhus ännu trevligare i många år framöver. Dessutom, eftersom de ofta skryter med unika silhuetter, kan de återanvändas som dekorativa tillägg – så länge de inte kommer ut som alltför temadrivna eller stödjande.

Bilder via Pinterest