Vinterträdgård tak persienner

Konservatoriet behöver en viss mängd möbler för att göra det bebodligt. Om det är för ljust kan inte barnen se TV-skärmen. För varmt på sommaren gör rummet livskraftigt (otroligt många tar bort den inre vinterträdgårdsdörren på sommaren för att frigöra värmen)! Ofta ser du vinterträdgårdar som byggdes utan fönsteröppningar i taket, så att värmen fångas. Även om det finns reflekterande glas som kan hålla värmen låg, löser detta inte det bländande problemet.

Så svaret är att få några persienner. Kom ihåg att i ett värmeproblem går cirka 70% av värmen genom taket. Så montera inte persienner och tänk att det kommer att hjälpa – det kommer inte!

När det gäller takgardiner måste du vara mycket försiktig när du köper. Du har antagligen hört berättelserna om säljaren som kommer på kvällen (sover i bilen)! För att sälja dina takgardiner kommer han med en påse med & # 39; inte längre tillgänglig & # 39; Ämnen som du kan avsluta ett företag med. Säljaren är villig att spendera så mycket tid (faktiskt många timmar) med dig för att gå ut ur din dörr med en beställning. SPEL INTE HANS ELLER DITT SPEL.

Låt oss säga bra – du har bjudit in säljaren till DITT hus att tänka på att köpa takgardiner. Du bör ha kontroll över situationen, du behöver INTE underhålla den längre än du skulle vilja, och du är definitivt INTE skyldig att köpa något under natten. Så ja, gör en kopp te och var artig, men ställ många frågor när du tänker på att han eller hon är villig att stanna hela natten (eftersom de har en mycket hög ordning). Tro mig, de vill hellre tillbringa kvällen någon annanstans! De är ENDAST med dig för att tjäna mycket bra pengar.

Ta inget beslut på natten (du kommer ångra det), få ​​gratisprover och notera till olika priser för olika lösningar. Visa dem sedan dörren och boka tid med andra företag om du inte redan har gjort det. Få minst tre erbjudanden och ta hänsyn till hela den servicegaranti som erbjuds, i förekommande fall (alla hål i ditt nya vinterträdgård!), Reflekterande material och hur mycket erfarenhet de har (låt dem visa dig sin portfölj) i förväg jobb).

Vad de borde fråga när de är med dig är i ett annat inlägg.