West Village lägenhet

liten lägenhet design idéer sektion

Med lägenheter i New York City kan det ofta kännas som en omöjlighet att hitta en balans mellan utrymme och plats. Vår klient älskade kvarteret som hennes lägenhet var på, men kunde inte hitta rätt layout för utrymmet. Så hon kom i kontakt med Decor Aid och bad oss ​​lösa hennes dilemma genom att skapa en sammanhängande plats inom hennes lilla plats.

Innan

små lägenhetsdesignidéer soffor

Efter

liten lägenhet design idéer sektion

Vi började i lägenhetens största område, vardagsrummet. En sektion med låg profil – med den perfekta balansen mellan plysch och formbar – gav vår klient en plats att umgås och varva ner. Utan att hindra gångvägen mellan köket och sovrummet fängde vi ett runt soffbord, vilket jämnar ut rymdets mer rektangulära drag.

Före efter

liten lägenhet design idéer badrum

Badrummet var nästa rum på vår lista. Vita och grå kakel, tillsammans med en svart träenhet och nya kromkranar, skapar en elegant och fridfull plats i detta lilla hem. Ett nytt lager vit färg var den perfekta pricken.

Före efter

liten lägenhet design idéer sovrum

Slutligen tacklade vi sovrummet och skapade en lugn atmosfär genom att köpa en tuftad West Elm sängram med spikhuvud. Med utrymmet mellan sängen och fönstret lade vi till en fåfänga som ger vår klient utrymme att göra sig redo utan att störa utsikten.

Före efter

liten lägenhet design idéer fåfänga