Wicker badrumsmöbler

Wicker är i princip en smal, flexibel gren, en vinstock eller gräs vävd i ett mönster. Korgmöbler och rottingmöbler kännetecknas av en unik kombination av styrka och fint utförande. Korggods tillverkas genom att väva eller väva flätverk. Korgmöbler är tillverkade av grenar som är vävda runt en ram i form av bord, stolar och soffor. Korgmöbler kan tillverkas av pil, rotting, bambu, vass eller plastmaterial. Korgmöbler är ljusa och luftiga i naturen. Korgmöbler är också populära som barnmöbler eller som möbler för en ung kvinnas sovrum.

Korgmöbler används också som utemöbler. På grund av deras tillförlitliga låga vikt kan möblerna enkelt sättas upp i trädgården och enkelt flytta inomhus under skiftande årstider. Förutom möbler för utomhus- och inomhusbruk, används flätade artiklar också för att tillverka föremål som lampskärmar, kistor, korgar, planterare, gungor, barnsängar och vagnar. Korg- och rottingmöbler är mycket prisvärda på grund av användningen av relativt billiga råvaror för både inomhus och utomhusbruk.

Några exempel på korgmöbler som används i badrum är:

Wide Wicker Storage Box med fem lådor – Denna snygga förvaringsstol för lådor har många användningsområden, från att bada badrummet till att organisera sömnad eller tillverka leveranser.

Wickham Wicker Console Table – Detta imponerande konsolbord har rena linjer och en enkel design som matchar de flesta möbler i hemmet.

Korgflätarsittan med förvaringskorg – Dessa förvaringsbänkar i mångsidiga storlekar och olika vackra ytor är ett bra tillägg till ditt hem. Du kan använda en lagringsbänk för sittande och en lagringslösning för varje rum. Trippeln och den dubbla bänken är inte bara perfekta fönsterplatser, utan bildar också stora takstolar vid foten av sängen.