Bästa intryckstips för inredningsdesign

imponerande inredning

Att skapa inspirerande inredningsdesign som gör ett bra första intryck hos gästerna är något som varje husägare vill ha eftersom det är en trevlig känsla att höra oohs och aahs av dina gäster när de beundrar ditt hem imponerande inredning.

För att hjälpa dig att få ett mördande inredningsintryck, här är 13 sätt du kan imponera på gäster med lysande inredningsdesign, inklusive tips från Décor Aid inredningsarkitekter.

Häng intressanta hänglampor

belysningstrender för inredning

Belysning kan göra eller bryta även den bästa inredningen. Om du vill imponera på gästerna med spännande heminredning, se till att få rätt belysning. Taklampor är det bästa valet av belysning för en modern heminredning. Men när det gäller hänglampor, se till att du väljer något som har en extraordinär, ovanlig design – en som väcker uppmärksamhet och kan utlösa visuell fokus uppåt.

Anta en öppen plandesign

modern inredning och öppen planlösning

Om du vill skapa en stark inverkan i din foajé, rekommenderar våra seniordesigners på Décor Aid att anta en öppen planlösning om möjligt. Denna inredning kommer att göra ditt hem mer rymligt än vad det faktiskt är.

Lägg till lite iögonfallande glans

metalliska inredningsobjekt

En av de mest oklanderliga inredningsidéerna som du kan använda i ditt hem är att lägga till iögonfallande glans, som kristalltillbehör, bronsmöbler eller dekorativa bitar av mässing eller rostfritt stål. Dessa imponerande inredningsidéer kommer att ge dina gäster inspiration när de går genom din dörr.

Dekorera med stora växter

inredning med byxor

Växter är ett utmärkt sätt att få ditt hem att sticka ut, både ute och inne. Om du vill att din inredning ska sticka ut, dekorera ditt heminredning med stora växter. Ordna ett par stora växter i korridoren eller placera dem i ditt vardagsrum. Och växter kostar inte mycket pengar, de ger en bra idé när du vill höja din inredningsdesign till en budget.

Klä upp dina väggar

modern inredning tapet

Våra inredningsarkitekter på Décor Aid tror att tapeter blir alltmer en trend som ofta efterfrågas. För att imponera på dina gäster, dekorera dina väggar med tapeter som har attraktiva och ovanliga mönster, färg och mönster. Du kan välja abstrakta grundformer som är naturinspirerade eller andra färgglada mönster som gör dina väggar till ett vackert konstverk.

Höj med vitt träarbete

vit stol järnväg gjutning inredning

Oavsett vilken färg du har valt för din inredning, överväga att höja ditt hem med bländande vitt träverk. Denna inredning för hemmet erbjuder en söt kontrast mot färgglada väggar och mörka trägolv. Det ger också en traditionell kant till din inredning samtidigt som ditt heminredning ser fräsch och elegant ut.

Överväg att gå grönt

miljövänlig inredning

Det finns inget mer imponerande än att dekorera ditt hem med miljövänliga bitar. I denna tid och tid där alla verkar bli gröna, gör ditt hem enastående genom att integrera hållbara och miljövänliga inredningsidéer.

Investera i konstdisplayer

modern konst display inredning

Konstskärmar kan hjälpa till att ställa in färgpalett för inredningen för hemmet. Dina gäster kommer säkert att vara i vördnad när de ser dessa uttrycksfulla bitar hänga på din vägg. Men om du försöker skapa inredning på budgeten kan du handla på loppmarknader och basarer för prisvärda men imponerande konstutställningar och inredning.

Välj färger som inspirerar

modern färgglad inredning

Kom ihåg att ditt val av färg kan göra eller bryta dina inredningsidéer. Var försiktig med att blanda färgerna för din inredning. Om du vill att din inredning ska sticka ut, håll dig inte med neutrala delar eftersom de är för subtila och inte kommer att göra ditt utrymme enastående. Välj istället färgglada mönster som är estetiskt tilltalande och tilltalande för ögonen.

Ordna attraktiva stolar nära entrén

samtida foajéinteriördesignidéer

Att ha vackra sittplatser nära din entrédörr tjänar ett dubbelt syfte. Förutom att väcka dina gäster kan du använda stolen medan du tar på dig skorna eller tar av dem. Du kan ha ett par snygga stolar i kompletterande färger och en konsol på sidan, eller så kan du placera en vacker soffa eller bänk. Oavsett vad du väljer, se till att du investerar i inredning som kommer att göra ett gott omedelbart intryck på dina gäster.

Visa en konsol i foajén

modern foajé konsolbord inredning rådgivning

Eftersom dina gäster sannolikt kommer att passera genom din hall när de går in i ditt hem. Ett sätt att få din inredning att sticka ut är att placera ett konsolbord på ena sidan av din foajé. Om du försöker leta efter det bästa inom inredningen på en budget, kan du överväga att cykla en gammal vintagekonsol. Måla den i koordinerande nyanser och dekorera den med snygga föremål.

Inkorporera unika mönster

unika möbler för inredning

Om du inte har något emot att spendera mer på din inredning kan du överväga att investera i en skräddarsydd möbel som har en verkligt unik design. Gör det till en kontaktpunkt för din inredning och placera den i ett område som dina gäster lätt kommer att märka. Du kan till exempel uppdatera ditt vardagsrum med en sicksackformad bokhylla eller ett konstigt soffbord. Dessa dekorativa bitar kommer säkert att lämna dina gäster inspirerade och imponerade.

Installera trägolv

modern inredning i trägolv

Ett svårt sätt att imponera på dina gäster är att installera snygga och eleganta trägolv med ett sällsynt trä i ditt heminredning. Du kan behöva anställa professionella entreprenörer för installation av golvet, men det här tillägget för inredning är värt investeringen. Effekten av den här klassiska golvstilen är inte bara underbar, utan kommer säkert att öka ditt hems värde.

Bilder via Pinterest