Enkla hemförbättringar

enkla hemförbättringar

2018 är äntligen här, och det finns ingen tid som början av året att göra ändringar och förbättringar i din ödmjuka bostad. Om det är på din resolutionslista att renovera ditt hem, vill du läsa våra tips för inredning av heminredning. Vi vet att det finns många begränsningar som budgetar, plats och storlek, vilket begränsar ditt hems förbättringsmöjligheter. Emellertid har Decor Aids äldre designers framkallat fem enkla hemförbättringar som ger uppgraderingen du letar efter i år.

Måla insidan av dina bokhyllor

måla bokhyllor som hemförbättringar

Subtil men ändå iögonfallande, att måla insidan av dina bokhyllor är ett utmärkt sätt att väcka ett utrymme utan att överskugga den andra inredningen i rummet. Att måla bara kanterna på hyllorna skapar ett subtilare utseende. Vart och ett av alternativen drar besökare in och ger en känsla av nyhet i ett utrymme som behöver ett friskt andetag.

Bild via: Emilyaclark.com

Förvandla något gammalt till något nytt

hemförbättringar återanvänder något gammalt

Med det nya året kommer lusten att bli av med det gamla, men ändå är ett effektivt tips för hemförbättring att återanvända, återvinna och återanvända. Kontrollera alla de passiva utrymmena i ditt hem (vindar, garderober, källare etc.) för du vet aldrig, du kan förvandla den gamla byrån till en elegant bänk. Denna dekoridé hjälper till att få tillbaka funktionaliteten till det glömda stycket och samtidigt skapa en känsla av modernisering som kommer att återspeglas i hela ditt utrymme.

Bild via: designsponge.com

Innehåller mobiler

förbättringar av mobila och kinetiska skulpturer

Året har precis börjat och det håller redan på att bli ett där vi hittar inredningstrender som ger värme och massor av personlighet till ett hem. Mobiler är inte bara för barnkammare och barnrum. Trots populär tro kan mobiler lägga till en touch av knäppa förfining i ditt hus. Återvinning av gamla saker och att skapa din egen unika mobil är ett fantastiskt sätt att kombinera två av våra designertips, och det ger också ett roligt DIY-projekt.

Bild via: 1stdibs.com

Oväntad konstplacering

häng konst på ovanliga platser som hemförbättringar

Om du inte redan visste, kommer de flesta designers att berätta att du hänger din konst i ögonhöjd eller sex tum över dina möbler. Medan denna allmänna tumregel kan hjälpa dig att uppnå ett välbalanserat utseende, säger en av våra seniordesigners om du vill modernisera ditt utrymme kliver ur lådan. En idé för heminredning är att använda bildskenor eller glömma att hänga ihop och göra ett enormt uttalande genom att luta en grupp målningar mot en vägg.

Bild via: 1stdibs.com

Måla ditt tak

hemförbättringar takfärg

De senaste trenderna för heminredning har ökat populariteten för uttalandetak under de senaste åren, och i år fortsätter trenden uppåt. Mer prisvärt än att måla hela rummet, skapar ett uttalande tak lika mycket av ett djärvt uttalande till ditt interiör. Detta tips som omedelbart återupplivar ett tråkigt och livlöst utrymme till ett stort rum med elegant stil och karaktär. Våra designers är överens om att målade tak kommer att få ditt rum att se längre ut och fånga alla gästers öga.

Bild via: Elle Decor