Fristående badkar

Koppar fristående badkar

Det är i grunden en regel att ett lyxigt badrum behöver ett fristående badkar. Även om du inte badar regelbundet föreslår själva närvaron av ett badkar överseende – extravagansen att kunna stanna på eftermiddagen och ta en avkopplande blötläggning.

Massiva duschrum kan vara en trend just nu, men badkar går ingenstans. Enligt en rapport från National Kitchen and Bath Association från 2015 angav mer än två tredjedelar av designers ett fristående badkar för masterbadrum förra året.

Fristående badkar har också estetiskt värde genom att de i grunden är delar av skulpturkonst. Så om du utformar ett nytt badrum eller bara sparar idéer för framtiden, överväga att lägga till ett av dessa drömmande badkar i ditt nya utrymme. Och sedan fylla på bubbelbadet, för du kommer att få ett nytt favorit sätt att varva ner.

Rockwell Bath med fötter

vita fristående badkar orange bollfötter

Den här lekfulla karbaddesignen väcker de bästa minnena från barndomens badtid, och det är ganska omöjligt att inte le medan man tittar på den. Tillverkad i England av Vitrite, Rockwell Bath, badkarets kulliknande fötter kommer i färger som orange, lila och grönt, vilket ger en rolig (men subtil) personlighet till ditt badrum.

Vattenmonopolet

Släpp badkaret

skulpturellt vitt fristående badkar

Den ovanliga utformningen av detta skulpturella badkar är inte bara för att vara annorlunda. Istället är designen produkten av ett försök att designa ett badkar som kan användas samtidigt av mer än en person. Inte precis en lätt uppgift, slutresultatet är en variation av en oval form. När det gäller huruvida de uppnådde sitt designmål eller inte måste du (och en partner) prova det själv. Badkaret är tillverkat av Cristalplant, en miljövänlig fast yta.

Agape

Soaking Bathtub av AKDY

svart vit rektangulär fristående badkar

När du vill ha ett fristående badkar men vill ha en som är precis motsatsen till allt du har sett tidigare, så är det här stilen för dig. Badkarets svarta exteriör och vita interiör gör det till ett fantastiskt val med hög kontrast, vilket skulle vara särskilt slående i ett helt vitt badrum med svarta eller metalliska accenter. Vinklarna och kanterna avviker från de mjuka kurvorna i traditionella badkar, men den moderna silhuetten påverkar inte dess komfortnivå – dess ergonomiska design gör att din badupplevelse blir lika tillfredsställande.

Wayfair

Rosalind akryl hamrad koppar kjol badkar

hamrat koppar fristående badkar

Om du längtar efter ett raffinerat rustikt masterbad, tänk koppar. Specifikt detta hamrade kopparkar, som har en vintageinspirerad form och modern lätthet av en slät akrylinredning. Detta badkar skulle också se bra ut i traditionella eller industriella badrum. Var och en är handgjord, så du ljuger inte om du säger att du har en unik skulptur i ditt hem.

Signaturhårdvara

Födelsedagsbad

vit clawfoot fristående badkar

När du tänker på vackra antika clawfoot-badkar är det förmodligen den vision du har i ditt huvud. Det härligt namngivna födelsedagsbadet har en klassisk design och robust gjutjärnkonstruktion. De underbara mässklo fötterna, som finns i olika utföranden, antyder badkarets moderna ursprung.

Kohler

Margaux fristående oval gjutjärnbadkar

frittstående badkar i oval gjutjärn

Vill du ha glam? Den glänsande ytan på detta eleganta fristående badkar kan vara själva definitionen av ordet. Dessutom kommer den större silhuetten och den böjda designen att göra långa sug i badkaret ännu mer lyxigt.

Vattenverk via dekorplatta

Elegant, svart och skulpturellt, det här är ett av de sexigaste badkaret vi har sett. Det extra djupa badkaret är utformat för att passa två personer bekvämt och det är cbyggt av ett material som heter AquaStone, som är känt för sin överlägsna värmehållning.

Aquatica