Handfat för badrum

Badrumskranar – Nya mönster för den här säsongen!

Badrumsinredning används ständigt i våra hem. Denna hållbarhet innebär att du inte bara måste välja något som passar dina idéer för badrumsdesign, utan också köper god kvalitet. Billiga badrumskranar kan verka attraktiva för deras låga pris, men se till att de också är tillverkade av en bra tillverkare. Om du redan har bestämt dig för ett tema och köpt dina badrumsgardiner har du en uppfattning om vilken typ av badrumsarmaturer du behöver för att slutföra din valda stil. Här är några av de senaste stilarna som hjälper dig hitta de perfekta kranarna:

Först och främst har jag valt något modernt som passar de flesta moderna badrumsdesign. Den mycket använda Delta-handduken med dubbla handtag med metallspakar kommer från Lahara-serien på Faucet.com. Denna modell har en mycket strömlinjeformad form och ytan är av rostfritt satin. Dessa handfatkranar ser rena och funktionella ut, och pipens spakar och svepande form håller den uppdaterad. Priset på dessa badrumskranar är $ 200,34, eftergifter från $ 320,55.

En annan mycket modern stil är Kohler-tvättställets kran från Forte-kollektionen. Det är en krökad pip med en kolonn med en smal, krökt spak som du flyttar från sida till sida för varmt eller kallt vatten. Finishen är borstad nickel och det är en stil som passar både klassisk och modern badrumsdesign.

Jag gillade den speciella funktionen i denna kran, som låter dig ställa in en hög temperaturgräns och ställa in den på en bekväm maximal temperatur för att förhindra att någon skakar hand. Priset för denna handfat är $ 172 och är tillgängligt från Kohler på Amazon. Detta är en mycket bra webbplats om du letar efter högkvalitativa badrumskranar.

Nästa är en viktoriansk seriekran från Delta på min lista med idéer för badrumsdesign. Den har en mittkolonn flankerad av två metallspakar och ytan är vacker toskansk brons. Tuten är svagt krökt och handtagen är raka och utrustade med en mycket lätt att kontrollera vändmekanism. Så du kan alltid nå önskad temperatur utan att bränna dig själv eller frysa händerna! Denna handfatkran skapar direkt en rustik europeisk atmosfär i ditt badrum. Det skulle också se helt rätt ut på några av de vackra fåfängorna i träbadrum som säljer så bra just nu. Kostnaden är ungefär $ 176,66, vilket motsvarar en rabatt på badrumskranar över listpriset på 282,65 $.

Mitt sista val är en annan designrelik från viktorianska England. Det är en handfatkran med ett handtag som ser ut som gjutjärn och har en mörkbrun venetiansk bronsyta. Den här stilen har en tidlös look och jag föreställer mig att den passar bra till de flesta badgardiner och teman. Det skulle vara perfekt för en fåfänga i trä och ser lika bra ut på en vit keramisk handfat. Den har mycket gammaldags karaktär och charm, men den eleganta designen gör den lika lämplig för den moderna dagen. Priset är $ 245,10, dras från 401,80 $ från The Faucet Depot online.

Och det är slutet på dagens översyn av de senaste trenderna i handfatkranar. Jag hoppas att jag skulle kunna ge dig några idéer för att designa ditt badrum eller hjälpa dig att bestämma vilka utbytesarmaturer som ser bäst ut i ditt rum. Stilarna för badrumsgardiner och duschgardiner förändras mycket snabbt idag, men när du köper inventarier förväntar du dig att de ska ha en stil som varar länge. För högkvalitativa badrumsbatterier måste du köpa online, där de kan erbjuda dig exakt samma föremål som varuhusen, men till ett mycket reducerat pris. Det är så mycket snabbare, enklare och billigare att beställa online, och du behöver inte oroa dig om du behöver dina handfatkranar i en hast, eftersom du kan få dem levererade till din dörr på cirka åtta dagar!