Interiördesign Stylemodern Farmhouse
Interior

modern bondgård interiör

Country-chic levande har kommit långt sedan Eva Gabor landade på Gröna tunnland från livet i en glamorös stad. I själva verket slår vi vad om att du har sett element i modern bondgårdens inredning som dyker upp på inspirationsflöden och på lokala restauranger och pubar när rörelserna blandas av rustik och elegant ser så rätt ut för idag.

Om du vill lägga till en känsla av värme, personlighet och karaktär med en antydan till minimalism, här är fantastiska, beprövade inredningsmetoder för att lägga till till och med bara en touch av bondgårdens inredningsdesign med ett modernt tillvägagångssätt i hela din Hem.

Varför överväga moderna idéer för bondgårdens inredning?

modern bondgård inredning

Det kan härröra från en ny upptäckt entusiasm för allt som är organiskt och nytt från gården, ett behov av att koppla ifrån verkligheten under dessa hårda tider eller en allmän återgång till traditionalism i inredningsvärlden. Oavsett fall kan våra kunder bara inte få tillräckligt. Och med goda skäl, som den moderna bondgårdsdesignen rörelse för med sig en avslappnad anda som är varm och inbjudande utan en aning av förspänning – och det är lätt att replikera på egen hand.

Vad betyder modern bondgårdsdekoration egentligen?

Dagens utseende på modern bondgårdsdekoration är rotad i rustik lantlig charm fylld med varm minimalism och industriella inslag som liknar Skandinavisk inredning. Att hitta precis rätt balans mellan pastoral och raffinerad, modern bondgårdsdekoration betonar komfort och avslappnat boende med samtida känslor som återspeglar dagens tider. Tänk utilitaristiska, naturliga men ändå raffinerade, men ändå eklektiska och sofistikerade som moderna husdesignegenskaper.

Även om det ofta är överraskande att till en början höra begreppen ”modern” och ”bondgård” tillsammans, är den här föreningen av designstilar mer än nyhetsvärd. När du vill odla din egen design av modern bondgårdsdekoration, lönar det sig alltid att sätta en ny snurr på rustika element så att ditt hem känns unikt för dig samtidigt som du förblir helt modernt.

Och det finns goda skäl till varför så många av våra kunder från Los Angeles till Brooklyn faller för modern bondgårdstil. Dess stiliserade inställning till komfort och vacker, enkel design, väcker en anda som är varm och inbjudande, även om du inte befinner dig nära en gård. Som sagt, vissa designfans undviker stilen helt och hållet och förväxlar den med en klassisk idyllisk stil när det är så mycket mer än så.

Bevisa dem fel genom att behärska, uppdatera och dra av den moderna bondgårdsdesignstilen i ditt hem samtidigt som du uppnår en balanserad balans med klassisk komfort och modern känsla.

Med tanke på de många höga och låga nivåerna i det moderna gårdslivet är det inte konstigt att allt börjar och slutar med praktisk. Även om det är viktigt för varje designstil, fokuserar modern bondgårdsdekoration alltid på funktionalitet och användning som en viktig faktor.

Och precis som med alla andra designstilar är planering nyckeln. Innan du påbörjar något designprojekt eller uppdatering, måste du noggrant undersöka ditt utrymme. Ta in alla element och detaljer som flödet genom ett rum, belysningen och möbelskalan och placeringen. Tänk på vad som fungerar och vad som inte fungerar, tillsammans med vilka alternativ du bör överväga för att underlätta din huvudprioritet.

Tänk på att när du är redo att starta designprocessen bör praktik och funktion vara ditt huvudfokus igen. Här bör möbler och förvaringslösningar vara centrala för varje rum, även innan du börjar inleda dekorativa element.

Hur man skapar en modern bondgårdsinredning? Här är vad du ska tänka på:

Modern bondgårdsdekor

bondgårdens inredningsidéer

Eftersom dagens tillvägagångssätt för modern lantgårdens inredning handlar om en lågmäld kombination av stark minimalism och lantliga element, ha kul och vara utforskande eftersom det här är en inredningstrend som firar frihet och individualitet.

För en modern bondgårdsinredning handlar det om en livlig blandning av det gamla och det nya för en bekväm, lugnande atmosfär. Håll saker intressanta med unika fynd, arvstycken och handgjorda (inte snygga) dekorativa tillägg. Och blanda epoker och element med övergivande för att låta mixen stråla med lockande funktioner och spel på struktur.

Material

lantlig stil modern bondgård interiör

Organiska och naturliga material är grunden för modern bondgårdsdekoration. Käll en blandning av industriella metaller för en modern bondgårdskök som motverkas av snygga vitbänkskivor i marmor och en stor bondgårdsvask.

Genom att hålla fast med enkel sofistikering kan du också injicera naturliga element för att lyfta fram en verkligt modern bondgårdsinredning anpassad till dig. Och för att replikera den vardagliga överklagandet av modern bondgårdsdekor, gå efter matt yta och material med låg glans för en känsla av välbedömd, men ändå avslappnad cool vardaglig glamour.

Använd återhållsamhet

modern bondgård interiör foajén

Det är alltför lätt att gå överbord när det gäller att förverkliga modern bondgårdens inredning. Kanske är det friheten efter decennier av strikta designpraxis eller det faktum att du har oändliga möjligheter att överväga, men vi har sett massor av över de bästa, beklagliga, tunga händerna på moderna lantbruksinredningar.

För att undvika fallgropar med att bli fördriven, var försiktig och fråga dig själv vilket syfte kommer något att tjäna i ditt hem och hur kommer det att förbättra det? Och redigera, eliminera och ompröva allt i ett utrymme för att säkerställa att det förblir enkelt i känslan och lätt att se på ögat.

Färger

modern bondgård inredningsstil

Ta en kö från ren skandinavisk design och håll dig till neutrala moderna nyanser av bondgårdsdesign för lugnande kontraster till en vild blandning av dekorativa bitar.

Ljus optisk vit kommer att fungera för att lyfta fram uttalanden när du arbetar som en modern bondgårdsdekorationsfundament för att knyta ihop allt. Dessutom kan tyngre gårdsmöbler få ett litet utrymme att se ut ännu mindre och mer trångt, medan vita väggar kommer att fungera för att bekämpa det tillsammans med massor av speglar och reflekterande ytor.

Spela med kontraster

modernt lantgård inre badrum

Blanda högt och lågt, gammalt och nytt för en rik modern bondgårdsinredning som framkallar avslappnad, avslappnad stil och lågmäld lyx. Eftersom dagens moderna bondgårdsdekor är blyg för gamla skolelement som gingham, håll den sval med det klassiska mantrat att mindre är mer och redigera noggrant.

Med det sagt, var inte rädd för att ta med utmanande fynd och intressanta föremål eftersom allt som krävs är lite kreativitet och smart placering för att föra samman allt utan att känna dig tunghänt. På så sätt ser du till att ditt utrymme förblir lika unikt som du är.

Använd naturliga fibrer

modern bondgård inredning

Eftersom modern bondgårdsdesign handlar om att föra in utomhus, tänk på naturliga trä-, linne- och hampfabriker och ytbehandlingar. Med det sagt föreslår vi att man undviker lucit, plast och allt som är uppenbart onaturligt eftersom de kommer att förvirra ögat och inte är synkroniserade med modern bondgårdens inredning.

Och försök att hitta så många organiska och handgjorda fynd och funktioner som möjligt för att hålla på temat.

Leta efter unika fixturer

modern inredning guide för bondgård

Från vittrade kranar till stora hänglampor, det finns oändliga extra du kan använda för att lyfta fram vacker modern bondgårdsdesign. För modern vardagsrumsdekor föreslår våra inredningsarkitekter ofta att man tar in rustika lampor och dramatiska armaturer, eftersom de också kommer att fungera för att packa en sofistikerad stans i ett av dina mest använda rum.

Men om det är för lågt för dig eller du är nöjd med de fixturer du redan har, kan du också enkelt uppdatera lådor och skåpfasader med prisvärda och fräscha lantgårdsdekor inspirerade drag och hårdvara.

Omfamna brister

hur man dekorerar modern bondgård

Eftersom modern inredning av bondgårdar kräver en blandning av era och en sammanställning av samtida minimalism och bara lite land, närmar sig modern bondgårdsdekoration genom att introducera och fira unika engångsartiklar som är oregelbundna och lite ofullkomliga eftersom de kommer att arbeta för att lägga till personlighet och charm till även de enklaste rummen.

Med det sagt, om du är begränsad med utrymme, ta en kö från små bondgårdens inredningsbrädor på Pinterest och håll ofullkomliga dekorativa föremål små i skala eftersom de kommer att överväldiga ett rum och hålla ögat distraherat.

Här är en kortlista med moderna idéer för bondgårdens inredning att undvika:

Mason Jars

Vi har sagt det tidigare och vi kommer att säga det igen, nog med de återanvända murarburkarna eftersom de är alldeles för bokstavliga och vanliga för en modern bondgårdsinredning. Sök istället efter mer traditionella moderna inredningselement för bondgårdskök som kopparkrukor, klassiska emaljerade metallplattor och en järnkokare.

Prop som objekt

Bara för att du vill lägga till lantliga element i ditt hem betyder det inte att du behöver gå överst med rekvisita som trehjulingar, saxofoner och liknande som skulle se bättre ut på en lokal pub eller TGI fredagar. Glädjen i modern bondgårdsdesign bör vara att göra den målmedveten, sofistikerad och modern.

Barndörrar

En annan modern trend för bondgårdens inredning som vi har sett nästan nog av. Såvida du inte bor i en verklig ladugård, finns det absolut ingen anledning att installera en i ett modernt hem. För det första är de barnsliga, och ännu viktigare, de blir en kostsam trend du snabbt tröttnar på.

Vintage skyltar

Om det inte finns någon personlig referens inom skylten eller något sentimentalt om det, tänk på olika alternativ för modern bondgårdsväggsdekor eftersom skyltar är lite för land. Tänk på pastorala och oväntade konstföremål som säkert kommer att injicera ditt moderna vardagsrumsdekor med unika konversationsstartare snarare än grundläggande skyltar som alla har sett tidigare.

Nyckeln till att få ut det mesta av moderna idéer för bondgårdens inredning är att hålla det naturligt och inte överdriva din vision eftersom du riskerar att hålla dig för nära temat och det finns inget mer tröttsamt och uppriktigt motbjudande än ett hem som är centrerat kring ett uppenbart tema.

Shabby Chic

Även om det finns något att säga om skönheten i nödställda möbler och finish, finns det också en punkt där det kan vara för mycket. Om det ser ut som om det är på sista etappen, lämna det ute eftersom det inte hjälper till att skapa ett förhöjt första intryck och så småningom måste det bytas ut.

Bilder via Pinterest