Liten rymddekoration

litet sovrum

Som ett företag baserat i New York City står vi ofta inför utmaningen att designa för små utrymmen. Om du har en krok eller en kran eller en oförklarlig bihang i din lägenhets layout, kanske du undrar hur du får ut det mesta. Men var inte rädd. Följ vår guide för att få ut det mesta av ditt hems små utrymmen.

Ljusa väggar

vit kakel kök backsplash

Om ditt lilla utrymme inte får massor av naturligt ljus kan det vara enkelt att skapa ett mörkt och grottliknande rum. Köket i denna lägenhet i New York stod inför just detta problem. Och för att bekämpa bristen på naturligt ljus målade vi väggarna vita, anskaffade en vit kakelplatta och installerade högblanka skåp. Med några under-the-counter-lampor gick detta utrymme från att kännas underjordiskt till lätt och luftigt.

Möbler med låg profil

hur man dekorerar en hall

En av de viktigaste reglerna för design är att skaffa möbler som är lämplig storlek för ditt utrymme. Och så om du försöker dekorera ett smalt utrymme eller en kompakt krok, gå sedan efter smala, lågprofilerade möbler. I hallen i detta Upper West Side-familjehem hämtade vi lågprofilskonsoler och pallar för att förhindra att området känns trångt eller för trångt.

Symmetri

Lucite nattduksbord

Om du befinner dig i att dekorera ett rum som saknar utrymme, försök att utforma så symmetriskt som möjligt. En symmetrisk design lurar ögat till att läsa ett utrymme som ett bredare och rymligare som det faktiskt är. I denna Upper East Side-lägenhetsrenovering hämtade vi matchande nattduksbord med lucitplattor för att få detta sovrum att känna sig mer expansivt.

Förvandla ditt lilla utrymme till ett hemmakontor

hemmakontor litet utrymme

Om du har en främmande krok i din lägenhet kan du överväga att förvandla detta utrymme till ett hemmakontor med några enkla steg. Det är ett bra sätt att få dina små utrymmen att arbeta lite hårdare för dig. I denna lyxiga lägenhet i San Francisco installerade vi en liten hylla och drog upp en stol för ett snyggt, platsbesparande hemmakontor.

Spegel spegel på väggen där

sovrumsspegel

Om du håller på att dekorera ett litet utrymme kan det vara svårt att köpa väggkonst. För lite prydnad, och ditt utrymme kommer att se blott; för mycket, och utrymmet kan börja kännas trångt. För att få det bästa av två världar, överväg att hänga en spegel på väggen. I denna Pied-a-Terre placerade vi en spegel med en kromram ovanför sängen, så att väggarna inte känns nakna, samtidigt som rummet ger en expansiv känsla.

Lagringslösningar

under sängförvaring

Ett av de enklaste sätten för ditt lilla utrymme att känna dig större är att rensa bort. Och om du inte vill kasta bort alla dina materiella ägodelar, utforska några platsbesparande lösningar. När du dekorerar ett litet utrymme, överväga att köpa möbler som kan fungera som förvaringslösningar. I den här ljusa, rymliga studion för en ung professionell fick vi en sängram med förvaring under sängen och utvalda ottomaner som fungerar som förvaringsfack.