Skräddarsydda design av köksskåp

Tillbringar du mycket tid på matlagning och bakning?

En av de bästa sakerna du kan göra i ditt kök är att utforma utrymmen för föremål som du använder regelbundet. Inte bara vill du veta var dina verktyg och utrustning är, utan också hur du kommer åt dem. Om du till exempel är en bagare och gillar att använda din mixer, gör vad en kund av vår nyligen gjorde: skapa en integrerad lösning som ger dig enkel åtkomst till din mixer. En extra bonus: Bygg plug-ins där du behöver dem, så att du inte behöver oroa dig för att flytta dina föremål i köket för att få plats

Hatar du slösa utrymme?

Det speciella med anpassade skåp är att du inte längre behöver slösa utrymme. Du kan arbeta med din designer och snickare för att skapa unika lagringsidéer som fyller varje hörn. Här är ett exempel: Ett litet hörnområde som har förvandlats till användbara lådor där du kan dölja Tupperware, mindre skålar, redskap och allt annat du kan lägga i det!

Förlorar du föremål i garderoben för att du bara inte kan se dem?

Djupa skåp är fantastiska eftersom du kan lagra fler föremål utom synhåll. Tyvärr finns det inget att göra om dina skåp är så djupa att du inte kan se tillbaka. Genom att integrera utdragbara hyllplan i dina individuella köksskåp behöver du inte längre oroa dig för förlorade eller felaktiga föremål.

Föredrar du en plats för allt?

Sätt sedan allt på sin plats! För din köksskåpsdesigner och tillverkare, identifiera alla de unika (eller inte så unika) lagringsproblem du har. Finns det till exempel ett smart sätt för dig att lagra dina kryddor? Vad sägs om detta hörnområde för ett högt, tunt skåp där skärbrädor och bakbrickor kan förvaras? Beroende på detta kan du skapa lådor där du säkert kan förvara krukor, kastruller och lock.

När det är dags för ditt kök, gör det rätt!

Kökombyggnad är den perfekta tiden att verkligen tänka på hur du använder ditt kök, inte bara hur du vill att det ska se ut. Om funktion och form är viktiga för dig, börja med designen. När du arbetar med ett professionellt företag får du många frågor som kan påverka utformningen av dina skåp.