South Beach hemdesign

South Beach höghus vardagsrum

När en familj i London köpte ett fritidshus i South Beach, nådde de ut till Decor Aid och fick i uppdrag att förvandla sin lägenhet vid vattnet till ett utrymme som var värd för sin primära bostad.

Innan

South Beach höghus vardagsrum

Efter

South Beach höghus vardagsrum

Vid ankomsten till det nyligen förvärvade utrymmet visste vi att hela lägenheten utan tvekan behövde en ombyggnad. Föråldrade armaturer och tråkiga väggfärger prydde vardagsrummet. Köket var lika tråkigt, med skalande färg på skåpen och föråldrade apparater.

Före efter

South Beach höghus vardagsrum

Vi började projektet med att riva hela lägenheten och skapa en ren skiffer för detta moderna, lyxiga hem. Köksapparaten i rostfritt stål var dekorerad med skåp för beröringslås. En vit bänkskiva i komposit ger utrymmet ett enkelt rengöringsalternativ. A Tom Dixon-ljuskrona ger utrymmet en lyxig finish.

Före efter

South Beach höghus matsal

Utsikt över Miami hamn var en av lägenhetens mest eftertraktade funktioner, och så vi valde rygglösa barstolar och genomskinliga bitar från Clayton Gray, tillsammans med en lågprofilssektion från Interior Define.

Före efter

South Beach höghus

För att betona lägenhetens läge vid vattnet placerade vi högglansiga turkosmattor i sovrummet och vardagsrummet. Möbler i östersand, rena vita gardiner och en skräddarsydd trämediekonsol kompletterar lägenhetens fridfulla, avkopplande atmosfär.

Före efter

South Beach höghus badrum