Vanity i massivt trä badrum

Även om MDF eller fiberplatta med medium densitet verkar vara en ekonomisk lösning för köksskåp eller badrumsskåp, är de troligtvis sammandragade när det gäller hållbarhet, svullnad eller kontrakt när de används i en fuktig badatmosfär i tid. Även om marknadsförare hävdar att de är mycket hållbara, visar faktafilen att miljontals husägare är besvikna över MDF: s prestanda så länge de används som handfat.

Tänk istället på att investera i en tvättställ av helt trä som gör dig varm och inbjudande med sin tidlösa naturliga look, enastående skönhet och enkel anpassning. Se till att fåfängen i massivt trä som du köper är gjord av hållbart trä, som är tillverkat av trämaterial som ek, tall, lönn och körsbär. Det är anmärkningsvärt att dagens köpare är mer benägna att anskaffa återvunna toppfack i trä, som bara är högkvalitativa träslag som har samlats med omsorg och med sina unika knop, brister och hål, en naturlig, fantastisk och antik samling för din badrum skapa.

Massiva trä badrum fåfänga proffs

Motstå

Tvättstället av massivt trä är tillverkat av trästycken som kommer från gamla lador, lager, balkar av nedsläckta hus, järnvägssläckare och så vidare. De kraftigt väderbitna skogen är mindre mottagliga för att krympa eller deformeras i en konventionell våtbadmiljö. De har helt eliminerat arten och har redan åldrats. att uthärda alla slags extrema klimatförhållanden.

optik

Med deras bakgrund och ålder kan du hitta badrumsmöbler i massivt trä på nätet, vilket skiljer sig inte bara i deras modeller, utan också i varje träbit som används i en viss möbel. De naturliga tecknen på slitage, nagelsprickor och den djupa strukturen i fåfängsdelarna bevaras noggrant eftersom det inte finns några giftiga sminklösningar som vanligtvis används vid efterbehandling av möbler. Markeringarna på skåpdörrar, garderober eller toppen gör slutprodukten till ett unikt konstverk.

Exotiska och sällsynta

Med återvunnet trä kommer du att uppleva det unika i den sällsynta, exotiska och historiska fåfängkollektionen. Medan dessa skogar samlas upp i stora och udda storlekar på grund av källans natur, demonterar och erfar separata tekniker varje del av badrumfack i massivt trä, skär dem till idealiska storlekar efter behov och använder endast ofarligt lim där så är nödvändigt.

anpassningsbar

Att arbeta med specialföretag kommer att bli en bris eftersom du har möjlighet att anpassa din handfat efter din badrumsdesign. Även om du kan utforska sorterna online är det inte obligatoriskt att köpa tvättställ utanför hyllan. Ring experterna hemma, låt dem ta de nödvändiga mätningarna och föreslå att du installerar trähandfat, med hänsyn tagen till ditt badrumsutrymme.

prisvärd

Oavsett om du väljer ny generation MDF eller högkvalitativ plywood, eftersom du inte kan uppnå den hårdhet du får från ett återhämtat badrumsmöbler i massivt trä, eftersom det är en återhämtad klass av trä, kan du få ovärderliga pengar att tjäna pickup också i budgeten -orienterat pris.