Wicker Tvättkorg Idéer

Tvättkorgar är det bästa sättet att stoppa röran i byrån, eftersom de enkelt kan justeras för att tillgodose behoven hos varje individ. De är helt enkelt utmärkta för alla hembesök och passar i alla delar av rummet. Du kan också experimentera med olika design av ditt hem genom att lägga till eller ändra positionen för dina korgs tvättkorgar. Komponenterna från vilka de är gjorda är blandade: rotting, bambu, tang, trä, banan, etc., och de finns i alla former och storlekar.

Hur väljer de flesta av oss en? Levererar vi bara det lika viktigt som våra papperskorgen? Bryr vi oss alla om materialet det är tillverkat av eller av hög kvalitet? Försöker vi integrera den i hushållsdesign eller döljer vi den? Vad sägs om de människor som har en stor familj och behöver ytterligare containrar? Med vilka överväganden väljer vi exakt ett objekt som inte låter så kritiskt i början?

För att ge en naturlig, rustik upplevelse för ditt badrum eller sovrum väljer du en korg med tvättkorg istället för en tvättkorg av plast eller linne. Eftersom korgkorgar är autentiska och vackra passar de perfekt med dekorativa trä eller trägolv. Om du gör det perfekta valet är din tvättkorg inte längre ett objekt att dölja utan en äkta dekorativ smycke!

Du kan välja en bekväm behållare som är vävd av vitt nät och en färgglad inre påse med lätt borttagning med sidofästen, som du till exempel kan förvara i ett kökshörn under värmaren. Du kan leta efter något billigare, eftersom du inte vill ha dyra komponenter, men något som ser bra ut och är särskilt fördelaktigt. Det är också lämpligt att leta efter något med ett gångjärn lock, eftersom du kan gömma kläderna inuti utan att ändra rumets aspekt.